Köşger Rahmetle Anıyoruz Dedi

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger 10 Kasım vesilesiyle mesaj yayınladı.

Köşger Rahmetle Anıyoruz Dedi

   Kurmuş olduğu Cumhuriyet ve gerçekleştirdiği devrimlerle, bir milletin tarih sahnesinde yeniden yükselişinin lideri olan Büyük Önder Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 75. yılında şükran ve minnetle anıyoruz. Atatürk, üstün niteliklere sahip bir komutan ve lider, dahi bir devlet adamı, eşsiz bir kahraman, büyük bir fikir ve eylem insanı olarak insanlık tarihinin unutulmazları arasındaki yerini almıştır.

    Büyük Önder, Aziz Milletimizden aldığı güç ve destekle Kurtuluş Mücadelesine öncülük ederek, olağanüstü şartlara rağmen üstlendiği tarihi sorumluluğu başarı ile yerine getirmiştir. Millet egemenliğine dayanan, yeni ve modern bir devlet kurarak güzel yarınların temellerini atmıştır. Bizlerde millet olarak onun öncülüğünde ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz.

    Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 75. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum.

    Yavuz Selim KÖŞGER

   Sinop Valisi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2013, 21:47
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER