Atamızı Bir Defa Daha Hasretle Andık.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümün 75.Yıldönümünde törenlerle anıldı

Atamızı Bir Defa Daha Hasretle Andık.

  Atatürk’ün kendi ifadesiyle “naçiz vücudu” hiç şüphesiz toprak oldu. Fakat barışçı fikirleriyle, çağdaş, laik ve ileriye dönük düşünceleriyle gönlümüzde yaşıyor, yaşayacaktır.

  10 Kasım 2013 Pazar günü Atatürk’ün ölümün 75.yıl dönümü anma programına, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, siyasi parti temsilcileri, kurum ve daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları mensuplarının tam kadro katıldığı törende diğer katılımcılara ve halka Atatürk Rozeti dağıttığı gözlerden kaçmadı.

  Atatürk’ü anma programı ilk olarak Atatürk Anıtı önüne çelenk sunulması ile başladı. Sırasıyla, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı çelenklerini sundular. Saat 09.05 de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için iki dakikalık saygı duruşunun ardından Karlı TOBB Ortaokulu Müzik Öğretmeni Buket Okvuran eşliğinde İstiklal Marşımız okundu. Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma programının ardından Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinin Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde hazırladıkları programa geçildi.

  10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Murat Balcıoğlu yaptı. Kader Tütüncü, Havva Gökgöz ve Seda Bal tarafından şiirler okundu. Tarih öğretmeni Kerim Evci Atatürk’ün vefatı ile ilgili İsmet Paşanın mesajını seslendirdi. Programın devamında, Atatürk’ün Sinop’u ziyareti ile ilgili görüntüler, 10 Kasım Belgeseli ve müzik dinletisi gerçekleşti.



















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2013, 14:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
ESNAF
ESNAF - 10 yıl Önce

bugune kadar diger siyasi kuruluslarinin bile aklina gelmeyen yaratici fikirler genelde ilkuculerden cikiyon..ben bizzat kendim oradaydim eğer ülkü ocaklari bu rozet dagitma cabasinda bulunmasalar idi kimsenin yakasinda atatürk rozeti yoktu..genç ülkücülere ve teşki̇latina teşekkürleri̇mi̇ sunarim

hasret
hasret - 10 yıl Önce

hüseyin başkan ne iş bozkurt işareti yapıyon

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

2019 da mhp den aday olacak alaıstırma yapıyor malum ıktıdar kımse o partiden huseyın guleryuz :) .:)

banner381
SIRADAKİ HABER