İbre MHP’ yi Gösteriyor

Gerze Köylüsü MHP’ye daha sıcak ve farklı bakıyor.

İbre MHP’ yi Gösteriyor

  7 Haziran’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerine 4 günlük kısa bir süre kala, tüm siyasi partiler gibi Gerze MHP gönüllüleri de seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Çalışmalarını bilhassa köylüye dönük olarak sürdüren MHP’li gönüllüler, öğleden önce Abdaloğlu köyü ve tüm mahallelerini kapı kapı ve tek tek dolaşan MHP sevdalılarının öğleden sonraki durakları, Yenikent köyü, Boypınar, Ova, Kemet, Kışla, Tasma mahalleleri ile Hacıselli köyü ve mahalleleri oldu.

Köylü seçmenden gördükleri ilgi ve yakınlıktan son derece memnun olan partililer, köylünün bu seçimde siyasi tercihlerini değiştirerek tercihlerini MHP lehine kullanacakları yolundaki izlenimlerini memnuniyetle müşahede ettiklerini belirttiler. Köylü ile bire bir yaptıkları sohbetlerde, seçmenin artık sabrının sınırına geldiğini tespit ettiklerini dile getiren Gerzeli MHP’liler köylünün artık “Devletin başına Devletin gelmesi” gerektiği beklentisi içinde olduğu düşüncesini bir an önce hayata geçirmek ve MHP’ye oy vermenin sabırsızlığı içinde olduğunu dile getirdiler.

Görünen o ki, bu seçimlerde ülkenin birçok yerinde olduğu gibi ilimiz Sinop’ta da ezberler bozulacağa ve MHP’nin tarihinde ilk kez Sinop’tan milletvekili çıkarması uzak bir ihtimal değil.
































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 09:49

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
kardeşim
kardeşim - 9 yıl Önce

siz neyin peşindesiniz attığınız her oy pkkya gidecek milliyetçi kardeşim ona göre elini vicdanına koy sonra kafanı taşlara vurma.

banner381
SIRADAKİ HABER