Aramalar Başladı

Çarşamba günü yapılması planlanan aramalar hava muhalefeti nedeniyle bu sabah başladı.

Aramalar Başladı

   49 gündür hiçbir ize rastlanılamayan balıkçı Cüneyt Ekişi’nin aramalarına 08 Mayıs 2014 Perşembe bugün sabah saatlerinde Sahil Güvenlik gözetiminde 10 büyük balıkçı gemileriyle Gerze Feneri açıklarında ortasu trolü çekilerek aramalara başlandı.

saat 13:20

Aramalar tüm hızıyla devam ederken hala bir sonuç alınamadığı, herhangi bir ipucuna rastlanmadığı öğrenildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2014, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
İLKAY GÜRIŞIK
İLKAY GÜRIŞIK - 10 yıl Önce

kardeşi̇m cüneyt ekşi̇ hakkinda allah hayirlisini nasi̇p etsi̇n ,i̇nşallah kendi̇si̇ne sağ sağli̇m ulaşiriz.allah acisni yaşatmasin bi̇zlere ,si̇zlerde bi̇zi̇ habersi̇z birakmayin lütfen geli̇şmelerden haberdar olmak i̇sti̇yoruz.

mustafa
mustafa - 10 yıl Önce

bugun ugur aslanin yayininda kanal 7 de sakaryada denizde ceset gözükmüs gecenlerde. onu arastirin belkide cüneytdir? tek gerzede aranmasi cok sacma dalga bu getirir baska yerlerede.

Serkan KABAŞ
Serkan KABAŞ - 10 yıl Önce

arkadaşlar ai̇lesi̇ olarak yazıyorum, zaten herkes peri̇şan durumda si̇zlerden ri̇cam yorum yaparken keli̇meleri̇ daha di̇kkatli̇ seçersek sevi̇ni̇ri̇m çünkü bi̇zi̇m umutlarimiz yaşadiği yönünde devam etmekte ve i̇naniyoruz ki̇ cüneyt'i̇mi̇z sağ sali̇m aramiza geri̇ dönecek ve tüm sevenleri̇yle beraber bayram yaşayacağiz.dualarini eksi̇k etmeyen herkesden allah razi olsun.saygilarimla...

mustafa dmrci
mustafa dmrci - 10 yıl Önce

tabiki herkez hayatda olmasini ister. ama bir gercek var: cüneyt kardesimiz yok. bukadar görevli onu canli olarak denizin icinde aramiyor. benim demek istedigim biraz genis aransa iyi olur.neyse allah yardimciniz olsun.

banner381
SIRADAKİ HABER