Cim Bom Duble Yaptı

2012-2013 Süper lig şampiyonu yine Galatasaray, Gerzeli Aslanlar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Cim Bom Duble Yaptı

  Bütün gözler ve kulaklar Cumartesi günü Aslantepe Arenada oynanan Galatasaray-Trabzon maçının hakemi Hüseyin Göcek’in bitiş düdüğünde idi. Maçın skoru şampiyonluk yarışını etkilemese bile cim bom maçı 2-0 önde götürüyordu ve beklenen an geldi. Hakem maçın bitiş düdüğünü çalarak, 2012-2013 Süper lig şampiyonunun Galatasaray olduğunu resmen ilan etti.

  Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde cim bomlular maçın bitimi ile birlikte eski tekel binası önündeki devasa Galatasaray bayrağı önünde toplanmaya başladılar. Kısa sürede alan ana baba gününe döndü. Herkes bir sevinç yumağı oluşturmuş, hep bir ağızdan Galatasaray marşı söyleniyor ve meşaleler birbiri peşine yakılıyor.

Eski Tekel binası önünden marşlar ve cim bom sloganları ile yürüyüşe geçen şampiyonun taraftarları burada sarı kırmızı bayrak ve flamalarla süslenmiş araçlarına bindiler, marşlar ve sloganlarla şehir turu yaparak şampiyonluğun haklı gururunu paylaştılar.

Galatasaray’ ın şampiyonluğunu yürekten kutluyoruz.             






























   

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2013, 17:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali yıldırım
ali yıldırım - 11 yıl Önce

fenerbahçe ye yenildikten sonra ne yüzle kutlama yapıyorlar, ama doğru geçen haftada yenildik diye bile kutlama yapmışlardı, kutlasın dursunlar bakalım,küçük şeylerle uğraşsınlar

scqn
scqn - 11 yıl Önce

kusura bakma ali sana sorulmayildik biz hata yaptik hazimsizlik durmunuz war doktor arkdasim war ona rica ederim sana bi ilac tedarik ederiz ....

banner381
SIRADAKİ HABER