Güreşçilerimiz Aksaray Yolunda

Gerze Güreş Kulübü sporcuları 2. Lige terfi müsabakaları için Aksaray’a hareket etti.

Güreşçilerimiz Aksaray Yolunda

Gerze Güreş Kulübü, 11-13 Aralık 2015 tarihleri arasında Aksaray’da, Türkiye genelinde yapılacak Yıldızlar Kulüpler 2. Lige terfi müsabakalarına katılmak üzere, 10 sporcusu ile 09 Aralık 2015 günü saat:22.00’de Gerze’den Aksaray’a hareket etti.

Aksaray’da Türkiye genelinde 1lk 16’ya girme mücadelesi verecek olan takımımız, şayet bunu başarırsa 21-23 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak 1.lik müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

İlimizden sadece Gerze Güreş Kulübünün katılacağı müsabakalarla ilgili olarak Gerze Güreş Kulübü Başkanı Arif Yiğit yaptığı açıklamada; “ son derece iyi bir hazırlık dönemi geçirdik, ilk etapta ilk 16 takım arasına girmeyi ve ardından da Antalya’daki birincilik müsabakalarına katılarak mutlu sonu ulaşmayı ve bir ilki başarmayı hedefliyoruz, güreşçilerimizin bunu başaracağına yürekten inanıyorum” dedi.

Gerze Güreş Kulübü kafilesine başarılar ve hayırlı yolculuklar diliyor ve müjdeli haberlerini bekliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 09:50

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

Allah yardimciniz olsun..bu haber ;;güreşle deği̇lde futbolla i̇lgi̇li̇ olsaydi burasi yorumdan geçi̇lmezdi̇...ama asil olan, güzel olan ata sporu dedği̇mi̇z güreşleri̇mi̇zi̇n yaninda yer alabilmek ona sahi̇p çikabi̇lmekti̇r...ben tüm sporculari hele,hele onlari bu günler i̇çi̇n yeti̇şti̇ren hocalarini en sami̇mi̇ duygularimla tebri̇k edi̇yorum..Allah;;yolunuzu açik eylesi̇n..si̇zi̇n başariniz;;;gerze ve gerzeli̇leri̇n tümünün başarisi olacaktir....gözleri̇ni̇zden öpüyorum dualarim si̇zi̇nledi̇r..!!!!!!!!!

GERZE HEM JUDO
GERZE HEM JUDO - 8 yıl Önce

ülkemi̇zde büyükşehi̇rleri̇nde yer aldiği büyük kulüplerle de mücadele ederek 16 takim arasinda gerze i̇lçemi̇zi̇n yer almasi elbette gurur veri̇ci̇ olacaktir. gerze hem judo olarak başarilar di̇leri̇z.

banner381
SIRADAKİ HABER