Gerze gündem haber emlak
2017-03-15 14:24:51

Hasbihal

Ahmet Akın Öğretim Görevlisi

15 Mart 2017, 14:24

Değerli dostlar 2017 Mart'ındayız . Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi’nden mezun olalı 38 yıl olmuş . Eğitimciliğimizde mart ayı itibariyle 39. yılımıza başladık çok şükür . İnşaallah Allah’dan(cc) bir keder olmazsa ; eğitim ve öğretime karınca kararınca , Allah(cc) ömür verdiği müddetçe devam etmeye niyetliyiz ...

Akılımız ; fen ilimlerini arzuluyor . Kalbimiz ; din ilimlerini arzuluyor . İkisi kol-kola olmak şartıyla ; vatana , millete , anne - babalarına ve de kendilerine faydalı san'atkârları , gençleri , imkânlar el verdiğince yetiştirmeye gayretle çalışıyoruz . Bilgi ve tecrübelerimizi mümkün mertebe güncellemeye çalışarak tabii ki . Öğrencilerimiz bizim evlatlarımız mesabesinde . İyi , güzel ve de doğru için gayretle çalışmalarını tavsiye ediyoruz . Geriye baktıklarında ; keşkeleri olmayacak şekilde çalışmalarını salık veriyoruz . Hayatımızın bir sınav olduğunu unutmamalarını söylüyoruz . Küçüğü sevmelerini , büyüğe saygılı olmalarını aktarıyoruz . Basamakları sabırla teker teker çıkmalarını ifade ediyoruz . Mümkün mertebe bunları söylerken , beden dilimizle de örnek olmaya çalışıyoruz . Allah(cc) ; hepsinin ve hepimizin dünya ve ahiret istikballerimizi hayırlı eylesin inşallah .

Hayat böyle devam ederken ; bazen gülüyoruz , bazen üzülüyoruz , bazen sıhhatliyiz , bazen hastalanıyoruz . Yani hayatın içinde her şey var ve de biz kullar için . Tabii ki hastalıklar da biz kullar için . Hastaneler sanki mahşer yeri gibi . Fakat , " Hastalıklar bizler için bir lütuf " düşüncesi kalbimizin bir köşesinde barındırırsak ruhen rahatlayacağımız düşüncesinde olanlardanım . Ancak şifa arayışı için uygun kapılar çalınmalıdır . Beri tarafdan hastalıklar geçmiş günahlarımıza kefarettir inşaallah . Ocak ayından bu tarafa üroloji noktasında benim de rahatsızlığım oldu . Allah(cc) nasip ederse ; Rize Araştırma Hastanesi Üroloji servisinde martın 22'sinde bir ameliyatım var . Makbûl ve müstecap dualarınızı istirham ediyorum . Hastaneler , hapishaneler ve kabristan ara-sıra ziyaret edilip ibret alınacak yerler . Allah(cc) hastaneye düşürmesin , ancak hastanesiz de olmuyor . Allah(cc) ; hastalarımıza şifa versin inşaallah , doktorlarımıza , hemşirelerimize ve hasta bakıcılarımıza da kolaylıklar versin . Ya şafi ya Allah(cc) .

Selâm ve dua ile.....

Öğr.Gör.Ahmet AKIN

RTEÜ.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

RİZE 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.