Gerze gündem haber emlak
2017-04-11 16:03:35

Minnet , Şükran ve Teşekkür

Ahmet Akın Öğretim Görevlisi

11 Nisan 2017, 16:03

Allah’ımız(cc) biz kulları için şükredilecek o kadar nimet yaratmış ki saymakla bitirmemiz mümkün değil . Sağlığımız ise en başta gelen nimetlerden . Çok farklı olarak bizlere sunduğun nimetlere mukabil şükrümüzü eda edemiyoruz , bizleri meccanen affeyle Allah’ım(CC) . Amin Allahümme Amin .

Ocak 2017 ‘de kanda iltihapla başlayan hastane serüvenimiz , Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji servisinde ; Yrd. Doç. Dr. Hüseyin EREN hocamızın himayesinde devam etti . Tahliller , tetkikler , ulrtrasona girmeler , röntgen çekimleri , Biyopsi ile parça alımları , Onkolojide sintigrafi çekimleri … Sonuç muzır olmayan cinsten prostat kanseri teşhisi . Hüseyin Eren Hocamız , bize çok güzel bilgi aktarımı yaparak bizleri aydınlattı . Ruhen , fikren bizi rahatlattı . Allah’ım(CC) kendisinden ebediyyen razı ve memnun olsun . Biyopside parçalar alındıktan sonra oluşan yaraların yerleri iyileştikten sonra mart ayı başında gelmemizi söyledi . Mart geldiğinde ise ; 22 martta açık ameliyat olacağımızı ifade ettiler .

21 Martta Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji servisine yatış yapıldı . 22 Mart sabahı 7.30’da ; “ Allah’dan(CC) gelen hoş gelmiş , sefa gelmiş ” düşüncesiyle , dualarla ve tevekkül ederek ameliyathaneye indik . Sayın Yrd. Doç. Dr. Hüseyin EREN Hocamızın ; 4 – 4,5 saatlik bir çalışması sonucunda ameliyatımız bitti . Şifa verici mutlak Allah’dır(CC) , ancak hocalarımız da vesiledir . Ameliyat sonrasında çok temiz bir çalışma olduğunu ifade ederek yine bizleri rahatlattılar . Sayın Hocamıza minnettarım , kendisinden de Allah’ım(CC) razı ve memnun olsun . 21 Mart – 31 Mart tarihleri arasında Üroloji Servisinin misafiri olduk . On günlük zaman diliminde ; Dr. Görkem AKÇA hocamız hem bilgilendirmelerimizi yaptı , hem de pansumanlarımızı yaptı emeklerine ellerine sağlık , minnettarım . Gülbin TELLİOĞLU , Özlem TÜYSÜZ , Duygu DEMİRCİ hemşirelerimize teşekkür ediyorum . Özellikle ; Meryem KUŞ , Melek YILMAZ , Tuğba YILMAZ , Meral BÜLBÜL ve Zafer KUMAŞ hemşirelerimize nazımızı çekip , yaptıkları hizmetten dolayı minnettarım , teşekkür ediyorum. Sekreterler ; Gözde ÖZKAN ve Mihrican YILMAZ’a da teşekkür ediyorum . Temizlik personeli ; Nazım ESİR , Gülizar KOPUZ , Maksut TÜRÜT ve Hüseyin NALBAŞ’a şükranlarımı sunuyorum ellerine sağlık . Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi , Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Öğr. Gör. olarak çalışmamız hasebiyle ; bu sıkıntılı süreçte beni yalnız bırakmayan , Okul İdarecilerime , ziyaret eden , telefon eden , mesaj çeken , çiçek gönderen , dua eden ; mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum . Dua müslümanın dayanak noktası . Türkiye’nin her yerinden dua gönderen ve gazetelere geçmiş olsun ilânı veren dostlarıma , eskimez öğrencilerime teşekkürü bir borç bilirim . Allah(CC) hepinizden razı ve memnun olsun . Umreye gidip de ; Kâbe-i Muazzama’ya karşı durarak şifa duası yapan dostlarıma ayrıca teşekkür ediyorum . İyi ki varsınız ve hayatımdasınız . Aile müslümanın sığınağı , limanı . Tabii ki ailemin her bir ferdinin yaptığı fedakârlıklarının karşılıklarını güzel Allah’ım(CC) ahirette misliyle versin inşaallah . Çünki insan hastalanınca bir miktar aksileşebiliyor , hassaslaşabiliyor ; bu yüzden o güzel insanların hakları zor ödenir .

Tekrar , sağlığımıza kavuşmamıza vesile olan ; Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji servisi doktorlarından ; Yrd. Doç. Dr. Hüseyin EREN hocamıza ; minnet , şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum , çalışma hayatında başarılar diliyorum .

Bu vesileyle tüm hastalarımıza Allah’ım(CC) acil şifalar ihsan eylesin . Ya şafi ya Allah . Amin Allahümme Amin . Hastalıklar bizler için . İnşaallah günahlarımızın temizlenmesine vesile olur . Değerli okuyuculara sağlıklı ömürlerle birlikte saygılar sunuyorum .

Öğr.Gör. Ahmet AKIN

RTEÜ. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu - RİZE

Yorumlar (4)

Nihat AKINCI 7 Yıl Önce

Çok geçmiş olsun Muhterem Ahmet Bey Hocam.Sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim. Selam ve dua ile.

Hami İSKENDER 7 Yıl Önce

Geçmiş olsun Hocam.Allah'ım sizi korusun.

Ahmet AKIN 7 Yıl Önce

Allah(cc) razı olsun Nihat Akıncı bey hocam bilmukabele...

Ahmet AKIN 7 Yıl Önce

Hami Iskender bey kardeşim hep birlikte inşaAllah..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.