Gerze gündem haber emlak
2017-09-12 14:05:14

Son Makale

Ahmet Akın Öğretim Görevlisi

12 Eylül 2017, 14:05

Gerzegundemhaber.com’da ilk yazım 07 Eylül 2013’de ; “ Dost ” başlığıyla yayınlandı . Otuzaltı makale ile Gerze-Sinop okuyucusuyla buluştum . Olumlu veya olumsuz geri dönüşümleriniz için sizlere minnettarım . Her birerlerinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum .

Mümkün mertebe ; “ Aklın nuru fen ilimleridir . Kalbin nuru din ilimleridir .” düşüncesini esas tutarak yazılar yazmaya çalıştım . Bir ayet meali , bir hadis-i şerif meali veya kibar-ı kelâm olan bir güzel cümleden faydalanarak sizlere içimi dökmüş oldum . Son yazım ise ; bir Ramazan yazısı olmuş oldu . 25 Mayıs 2017’de “ Ramazan-ı Şerif “ başlığıyla yayınlandı .

Yazılarımızdaki bilgi aktarımlarında hep önce kendi iç dünyam ile hasbihal edip yüzleşmeye çalıştım . Çünkü bir makalede de konu etmiştim ; en küçük dairede , en önemli görevlerin olduğu aşikârdır . Kendimle sohbetime sizleri de ortak etmiş oldum . Bu arada en çok okunan yazım ise ; ilk yazdığım “ Dost “ makalesi oldu . Yazılarımda , bazen makine , bazen tıp , bazen coğrafya veya edebiyat gibi fen ve sosyal bilimlerden faydalanarak zihnimizde güzel kapılar aralamaya çalıştım . Bazen de kişisel gelişimle ilgili yazılar yazmaya çalıştım . Gönül dünyanızda olumlu bir iz bırakabilmişsem ne mutlu bana ! Çünkü gök kubbede hoş bir seda önemli bir güzellik .

Bu günlerde İslâm Coğrafyasındaki ; olumsuzluklar , zulümler , cinayetler , canilikler içimizi kanatıp acıtıyor . Aah ARAKAN aah ! Ve , “Zalimler için yaşasın Cehennem “ Mazlum milletlere , el uzatan herkesten Allah’ım(CC) ebediyen razı olsun . Mazlumlar dualarımızdalar . Allah’ım(CC) ; kolaylık , ferahlık , dirlik ve düzen versin . Zalimlerin oyunlarını başlarına çevirsin . Amin Allahümme Amin .

Bu arada ; RTEÜ. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndaki görevime Allah’ım(CC) sağlık verdiği müddetçe devam etmeye çalışacağım inşallah . Ancak yazılarımı şimdilik noktalamak istiyorum . Haklarınızı helâl ediniz . Varsa , benden yana helâl olsun . Makbûl ve müstecap dualarınızı istirham ediyorum . Allah’a(CC) emanet olunuz . Allah’a(CC) ısmarladık . Saygılar sunuyorum .

Öğr. Gör. Ahmet AKIN

RTEÜ. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

RİZE

Yorumlar (2)

Abdullah UZUN 7 Yıl Önce

Helal olsun hocam Sizde helal edin

Ahmet AKIN 7 Yıl Önce

Abdullah Uzun bey kardeşim helâl-i hoş olsun . Binlerce selam ve dua ile...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.