Dr. Ahmet Cengiz’den okul ziyareti.

Ziyaretlerini zincirleme sürdüren Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz Şehit Nurullah Saraç Anadolu liseni’de ziyaret etti.

Dr. Ahmet Cengiz’den okul ziyareti.

Dr. Ahmet Cengiz’i Okul girişinde karşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Murat Balcıoğlu, müdür yardımcısı Nusret Semih Beşcanlar, okul öğretmenleri ve okul öğretmenleri adına 11. Sınıf öğrencilerinden Tuğçe Çakır çiçek sundu.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay il genelinde ve ilçede birçok başarılı çalışmalara imza atmış Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesini onurla gezdirdi.

Dr. Ahmet Cengiz Okul Müdürü Murat Balcıoğlu’dan okul hakkında geçmişten bu güne kadar bilgi aldı. Alınan bu bilgilerin ardından Dr. Ahmet Cengiz rehber öğretmeni Ayla Geniş ile öğrenciler ve veliler hakkında kapsamlı şekilde sohbet etti, sohbetin sonunda rehber öğretmenlerine en az diğer öğretmenler kadar görev düştüğünün altını çizen Dr. Ahmet Cengiz Öğretmenler, geleceğin mimarıdır dedi.

Sohbetin ardından Dr. Ahmet Cengiz okul sınıflarından İngilizce sınıfını ziyaret ederek, öğrencilerle İngilizce söyleşide bulundu, hoş söyleşiden sonra okulun Konferans salonunu gezerek ziyaret son buldu.

 































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER