Huzurla kazanılan takdirname.

Gerze kaymakamı Metin Kubilay 29 Aralık 2011 Perşembe saat 14 30 da Gerze kaymakamlığı toplantı salonunda Gerze emniyet teşkilatını onurlandırmak ve yeni yıllarını kutlamak adına tören düzenledi.

Huzurla kazanılan takdirname.

Gerze kaymakamı Metin Kubilay törende yaptığı konuşmada, "Polislik şerefli bir meslektir. Polisler, görünmez kahramanlardır. Hepimizin, can ve mal güvenliğini koruyan ve kollayan emniyet mensuplarına yardımcı olmalıyız. Polis, gözle görülmeyen birçok iş ile uğraşmaktadır" dedi. Konuşmanın ardından Gerze emniyet müdürü Hasan Akça ilçede kurumlar arası ilişkilerin çok iyi olduğunu aynı uyumluluğun bundan sonraki yıllarda devam etmesini temenni ederek yeni yılında herkese başarılar diledi.

Gerze kaymakamı Metin Kubilay görevinde olağanüstü gayret ve çalışması ile başarı sağlayan başta Gerze emniyet müdürü Hasan Akça, Komiser yardımcısı Kadir Yılmaz, polis memuru Yakup Yıldırım Atalay Öztürk, Aydın Yılmaz, Tuncay Akyol, Ercan Aydilek, Fahrettin Yavuz, Mevlüt Ağbaba, Nusret Giral, Murat Altunışık, Mustafa Nazmi Çevik, Salih Demir, Orhan Akpınar, Ahmet Bayram, mahalle bekçisi Selim Parlakgün ve Levent Çevik’e takdirname vererek yeni yıllarını kutladı.



















































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER