Hande Yener

Hande Yener Müzik Hayatı

Hande Yener

Hande Yener Müzik Hayatı

Besteci, söz yazarı, şarkıcı ve Türk pop ve elektronik müzik sanatçısıdır. Müzik hayatına Sezen Aksu'nun vokalistliğini yaparak başlayan ünlü sanatçı yaklaşık 40 konserde sahnede bulunmuştur. Sonrasında bir taraftan şan dersleri alırken bir taraftan barlarda sahne almaya başlamıştır. İlk sahne aldığı yerler Antalya ve İstanbul'da yer almaktadır. Uzun süren çalışmalar sonrası ilk albümü olan "Senden İbaret" Haziran 2000'de piyasa çıkmıştır. Hande Yener ilk albümü ile çok ses getirmiştir. 2000 yılından başlayarak günümüze kadar uzanan bir tarihi geçmişe sahiptir.

Hande Yener Hakkında

Yaptığı her çalışma ile adından söz ettiren ünlü sanatçı çıkardığı albümler sonrasında birbirinden farklı klipler çekmiştir. Tabi ki gösterdiği başarı karşılıksız kalmamıştır. Her yıl farklı dallarda müzik ödülleri almıştır. Hande Yener elektro müzik başarısı ile özellikle gençlere hitap etmeyi başarmıştır. Hande Yener Şarkıları genelde hareketli şarkılar olsa da kendine has farklı bir tarzının bulunduğunu söylemek de mümkün olmaktadır.

Hande Yener’in Çıkardığı Müzikler

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Çok sayıda farklı albüme imza atan Hande Yener, oldukça hareketli parçalarıyla ön plana çıkmaktadır. Hande Yener mp3 indir formatı sayesinde onun şarkıların ulaşmak mümkün olmaktadır.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER