Kaymakamlıktan Jandarma’ya ödül.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan 6 rütbeli jandarmayı başarı belgesiyle ödüllendirdi

Kaymakamlıktan Jandarma’ya ödül.

 20 Aralık 2011 Cuma 15 30 ‘da Gerze Kaymakamlık makamında Gerze Kaymakamı Metin Kubilay İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Jandarma Kıdemli Baş Çavuş Nedim Çelebi, Jandarma Üst Çavuş Serkan Kayalar, uzman Jandarma Çavuş Ramazan Türkcan, Uzman Jandarma Çavuş Bülent Uçurum ve Uzman Jandarma Çavuş Turgay Bolat’ın 2011 yılı içersindeki başarılı çalışmalarını başarı belgesi vererek onurlandırdı. Gerze Kaymakamı Metin Kubilay konuşmasında, “kolluk kuvvetlerini yürütmek, suçluları yakalamak ve asayişi sağlamak gibi birçok alanda başarı elde etmelerinin yanı sıra. Halk Eğitim kampanyası ve Tarım Proje’lerinde de yakından destek vermişlerdir.” dedi.

 Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan 2011 yılındaki başarılarının 2012 yılında daha da artırarak devam edeceğini yılın bu son günlerinde çalışma arkadaşlarını başarı belgesi ile ödüllendirilmesinden Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ın ince davranışına teşekkür etti.

Uzman Jandarma Çavuş Bülent Uçurum’un izinli olma sebebi ile başarı belgesini Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan aldı.















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram DEMİRCİ
Bayram DEMİRCİ - 12 yıl Önce

İlçemiz Jandarma Komutanlığında görev yapan başta Üsteğmenimiz Güngör KIRARSLAN'ı ve komutadaki diğer komutanlarımızı kutlar başarılarının devamını dilerim. Bayram DEMİRCİ Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı

banner381
SIRADAKİ HABER