Dört Dükkan Satıldı

Gerze Küçük Sanayi Kooperatifi mülkiyetindeki dört dükkânın ihaleyle satışını yaptı.

Dört Dükkan Satıldı

  Gerze Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi 13 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da Gerze Belediye salonunda mülkiyetindeki dört dükkânın ihaleyle satışı gerçekleştirdi. İhaleye Gerze Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Hakan Hemengül ve Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel katıldı.

  Gerze Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hakan Hemengül Gerze sanayi sitesinde mevcut kooperatiflerinde mülkiyeti bulunan üç adet 60 m2 bir adet 120 m2 dükkânların genel kurul kararıyla ihalesini yaptıklarını belirtti. Gerekçe olarak 2013 yılında yapılan genel kurulda alınan kararda kooperatif fes kararı sonucunda kooperatifimiz hiçbir mülkiyeti ve hesaplarda parası bulunmayacağından dolayı ihalenin gerçekleştirildiğini ifade etti.

  İhaleleri gerçekleştirilen dükkânlar; 1. dükkân 55 bin 750 TL’ye, 2. dükkân 45 bin 250 TL’ye, 3. dükkân 44 bin TL’ye ve 4. dükkân 75 bin 200 TL’ye satıldı. İhale sonunda Gerze Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı Hakan Hemengül dükkânların yeni sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2013, 08:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin
Hüseyin - 10 yıl Önce

1.bu dükkanlar satılırken içerisinde halen mesleki faaliyetlerini yürüten esnaf kardeşlerimizin iş yerlerinden çıkartılmaması için ihaleyi alan kişilerle sözleşme yapıldı mı? ve öncelik onlara sağlandı mı?
2.bu dükkanlar satılırken alan kişilerin de esnaf ve zanaatkar olması şartı gerekmiyor mu? alan kişiler esnaf mıdır?
3.bu dükkanların neden satılması gerekliydi?
4.sanayi sitesinin üst bölgesinden geçen yol dan alınan yaklaşık olarak 600 bin tl nereye harcandı?
nezaket gösterip açıklama yaparsanız sevinirim sayın başkan.saygılar

Sanayici
Sanayici - 10 yıl Önce

sanayide kendisini görme şerefine erişemediğimiz sayın başkan sen sanayi kooperatif başkanı olarak sanayi sitesindeki üyelere satış tarihini bildirdin mi? belediyede anons yapıldığını söylüyormuşsun belediye anonslarını bir kişi duuymuş mu? nezaketende olsa sanayide bulunan arkadaşın varsa bir sor bakalım.

zıyaretcı
zıyaretcı - 10 yıl Önce

sayın baskanım ben almanya emeklısıyım cuval dolusu para var vakıt gecırmek ıcın bır yer arıyorum sanayıde varmı satılık bıryer para sorun degıl cevap verırsenız sevınırım

banner381
SIRADAKİ HABER