Broşür Dağıtarak Uyardılar

Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, telefon dolandırıcılığına karşı broşür dağıtıp halkı uyardı.

Broşür Dağıtarak Uyardılar

Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü 20 Aralık 2019 Cuma günü Cuma namazından çıkanları ve hafta pazarı nedeniyle Pazar yerine gelenleri telefon dolandırıcılığına karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgilendirme broşürü dağıtarak, uyarılarda bulundu. Esnafa ve vatandaşlara da el ilanları dağıtan ekipler, bu sırada vatandaşlarla da konuşarak para ve kontör dolandırıcılığı hakkında bilgilendirdiler.

Hiçbir devlet memurunun vatandaşa telefon açarak kendisini emniyet mensubu, askeri personel gibi tanıtmayacağını ifade eden ekipler, aynı zamanda hiçbir devlet memurunun da para, kontör ve banka hesap bilgisini telefonla sormayacağını belirtti. Vatandaşların herhangi bir mağduriyete uğramamaları için tedbirli olmalarını isteyen polis, böyle bir durumla karşılaştıklarında vatandaşların 155 polis ihbar hattını arayarak bilgi edinmelerini istedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
..
.. - 4 yıl Önce

KORSANA HAYIR! Bütün vergilerimi veriyorum,Dolmuşum var.Fakat bazı kişiler ozelikle cuma günleri sahsi araba ve minibüsleriyle bütün müşterileri toplayıp götürüyorlar.Jandarmamiz polisi ornek alip köylülere bildiri dağıtmasi gerekiyor.Köylerdeki insanların bilinçlendirilmesi gerekiyor.insan sağlığı da hiçe sayılıyor. Bir kaza olsa ve bu insanlara birşey olsa bu ise göz yumanlar ayni derecede suçlu.Cuma günleri tüm koy çıkışları tutulsun.Yollarda yeterince denetim yapılmıyor.Gerekirse mobesa sistemi .Lütfen sesimi gerekli birimler duysun.Saygılar.

banner381
SIRADAKİ HABER