Can güvenliğine yeşil ışık yandı.

Samsun kavşağındaki trafik lambaları faaliyete geçti.

Can güvenliğine yeşil ışık yandı.

Gerze’de Çarşı Mahallesinde bulunan Samsun-Sinop yol kavşağında yapımı tamamlanan trafik lambaları faaliyete geçti.

Artan trafik yoğunluğuyla beraber yayalar için hayati tehlike arz etmeye başlayan Samsun kavşağında, bir süre önce başlatılan çalışmalar tamamlandı ve trafik lambaları halka hizmet etmeye başladı.

Her ne kadar bazı araç ve yayaların alışamadığı görünse de zamanla hayati öneminin görüleceğini söyleyen mahalle sakinleri gelişmelerden çok memnun.

Biz de Gerze Gündem olarak bu olayda emeği geçen herkese Gerzeliler adına teşekkür ediyoruz.




















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
yaya
yaya - 13 yıl Önce

vallahi ben çarşı yönünden geliyodum bir türlü Samsun yönüne bir yaya olarak gidemedim, az daha tas kamyonunun altına giriyodum! bişi yapıyosanız kamyonu değil insanı koruyun!

onur şen
onur şen - 13 yıl Önce

her şeye bir kulp bulmayı çok iyi beceriyoruz..bi teşekkürrü esirgiyoruz.eksiklikler olabilir, zamanla üzelcek şeyler bunlar..daha önce samsun yönune geciyosn, şimdi ondan daha güvenli geciyorsun..sen onu düşün...emeği gecen herkese teşekkürler...

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

insanlar için yapılan,yaya kaldırımları yeniden düzenlenen ,bu sıkıntıda belediyenin işçilerinin canla başla uğrastığ kavşağa çamur atmak gerçekten YUH

gerzee
gerzee - 13 yıl Önce

emegi geçn herkeze tşk edrm.Iışıklarn yapılması gerze halkı içn çok iyi oldu...

selma ersoy
selma ersoy - 13 yıl Önce

emeginize saglik,basarilarnizin devamini dilerim

mehmet
mehmet - 13 yıl Önce

hergun işim gereği bu kavşaktan en az 10 kere geçiyorum.Genelde oradaki bufenin onune parkeden kamyonlardan yolu gormek mumkun olmuyordu.zaman zaman da benzinlikten onduğum oldu.şimdi cok rahat.Bir de guvenlik kamerası sart.Kırmızıda gecen taş kamyonları ve diğer araçları gorseniz şaşarsınız.

banner381
SIRADAKİ HABER