Daha Güvende Olacaklar

Gazi Okulu yanındaki çocuk parkının zemini kauçuk parke ile kaplanıyor.

Daha Güvende Olacaklar

Gerze Belediyesince, İlçemiz Gazi Mustafa Kemal İlkokulu yanında yapımı sürdürülen çocuk parkının zemini beton olması nedeniyle çocukların oyun esnasında, düşmeleri du  rumunda sakatlanma ve yaralanma gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceği düşüncesiyle eleştiri almıştı.

Belediye zamansız yapılan bu eleştirilere son veren çalışmayı başlatarak söz konusu parkın zeminini kauçuk parke ile kaplama çalışmaları başladı ve aralıksız olarak sürdürüyor.

Zemin kaplama çalışmaları bitirildiğinde benzeri sorunlar ortadan kalkacak ve çocuklar, artık eğlenmenin tadını düşüp yaralanma endişesi taşımadan doyasıya çıkaracaklar.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 13:13

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

lütfen aynı hassasiyeti ana okulundaki bahçe içinde gösterir misiniz? oradaki çocuklarin yaş ortalamasi daha küçük ve atraf beton taş......

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

gayet güzel bir düşünce ve bir o kadarda güzel bir uygulama..emeği gecenleri tebrik ediyorum...gerezli rümuzuyla istek belirten arkadaşın düşüncesine harfiyyen katılıyorum...güzel düşünüyor asıl oaralarada ayunılarından döşrnmelidir...gerçi rumuzu varda adı sanı yok..ama en azından ortaya attığı fikre saygı duyyuyor ve hak veriyorum....belediye başkanını bu konudas tebrik ediyorum,tüm personele ;;selam, saygı ,sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER