Firma yetkilisinden açıklama.

“İnşaatın altında işyeri” haberimize Tekstil yetkilisinden açıklama geldi.

Firma yetkilisinden açıklama.

İnternet sitemize gelen ihbarlar sonrası yaptığımız araştırmalarda “inşaat altındaki işyeri” yetkilisi ile görüştük.

İddiaları sorduğumuz yetkili kişi haberde adı geçen yerin kendilerine ait olduğunu ama söz konusu yerde imalat değil, daha sonra açacakları fabrikaya usta eleman yetiştirdiklerini güvenlik tedbirlerin alındığını söyledi.

19 Mayıs Mahallesinde son teknoloji kullanılarak yaklaşık 3 milyonluk yatırım yapacaklarını belirten yetkili “ 3.500 metre karelik alana kurulacak tekstil fabrikamız için gerekli tapu işlemlerini hallettik. En fazla 3 ay içinde prefabrik betonarme teknolojisi kullanılarak fabrika binasını yapacağız ve seri üretime başlayacağız. Açılacak fabrikada 500 kişi istihdam edeceğiz. İstihdam edeceğimiz kişilerin hepsini de Gerze’den temin etmek istiyoruz. Ben de bir Gerzeli olarak hemşerilerime iş ve aş vererek İlçemin ekonomisine katkıda bulunmak istiyorum. ” dedi.

Polo Frenzy gibi dünya markası gömlekleri 1994 yılından bu yana İstanbul’daki fabrikada üretip tüm dünyaya pazarladıklarını anlatan yetkili en baştan beri misyonumuz verimlilik, üretim sürecinin her aşamasında etkin ve düzenli kalite kontrolü ve zamanında hatasız ürün teslimi olmuştur. Bunun için de işinin ehli elemanlarla çalışmamız gerekiyor. İşte biz bu binada, kısa zaman sonra başlayacağımız üretim için usta elemanlar yetiştiriyoruz. Belediyeden, bu geçici süre için ruhsatımızı aldık. İş güvenliğini en üst seviyede sağlıyoruz ve takip ediyoruz. Eksiklikleri de en kısa zamanda gideriyoruz.” dedi.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
komşu
komşu - 12 yıl Önce

sayın editör
bu ilcenin bir belediyesi var ve normal koşullarda ruhsat almadan hiç bir işletme acılamaz o firma faal durumda değil sadece bir kaç öğrencisine eğitim vermek için açmış siz neden o kadar paniklediniz allayanadım yani bir yerde bir şey yapılacaksa belediyeden izin alınır ve onlar halleder konuyla ilgili siz kendinizi neden alakalı hissediyorsunuz anlamadım yani belediye yerine sizden mi izin alalım

banner381
SIRADAKİ HABER