Bu sefer kurdele değil Mühür kesildi.

Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği bünyesinde yürütülen "Dost Eli" yardım kampanyası çerçevesinde toplanan yardım malzemeleriyle yüklü tır bu sabah Gerze’ye geldi.

Bu sefer kurdele değil Mühür kesildi.

Saat 13 00 de Gerze belediyesi önünde yapılan törene CHP Sinop milletvekili Engin Altay, Sinop il vali’si Dr. Ahmet Cengiz, Gerze kaymakamı Metin Kubilay, Gerze emniyet müdürü Hasan Akça, CHP Sinop il başkanı Mustafa Acun, CHP Gerze ilçe başkanı İlknur Kara, Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sedat Işıdı sunumunda başlayan törende ilk olarak Gerze belediye başkanı Osman Belovacıklı kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Osman Belovacıklı konuşmasında "Dost Eli"ni başlatan Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci’ye teşekkür ederek dostlukların baki kalması adına plaket verdi. Ardından Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci Sinop il vali’si Dr. Ahmet Cengiz, Gerze kaymakamı Metin Kubilay ve Gerze belediye başkanı Osman Belovacıklı’ya teşekkür ederek plaket verdi. Kısa konuşmaların ardından Sinop il vali’si Dr. Ahmet Cengiz tarafından gelen yardım malzemelerini taşıyan aracın mühürü kesildi.

Gelen yardım malzemelerinin içinde tekerlekli sandalye, kol değneği, hastane yatağı, giyim eşyaları ve okul malzemeleri olduğu ve bu malzemelerin Gerze Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı belirtildi.








































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER