Hoş geldin Bebek

Gerze Belediyesi bünyesinde başlatılan " Hoş Geldin Bebek " etkinliği kapsamında doğacak her yeni bebeğe hediyeler takdim edilecek.

Hoş geldin Bebek

 İlki gerçekleştirilen etkinlikte Şahin ailesine hediyesini Belediye Başkanı Osman Belovacıklı makamında takdim etti. Belediye başkanı Osman Belovacıklı 2012 yılında doğacak şanslı bebekler için etkinliğin gelenek haline getirilerek devam edeceğini söyledi.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
mavii ay
mavii ay - 12 yıl Önce

şu Gerze senin sayende daha neler görecek bakalım başkan tebrikler

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 12 yıl Önce

Sayın Başkan, tebrik ederim.

Belediyenin internet sitesinden, etkinliğin devam eden etaplarını gördüm ve gayet hoş buldum...Hoşgeldin Sayın Başkan.

GKA

gerze tatlıcak
gerze tatlıcak - 12 yıl Önce

seninle partili partisiz herkezin gurur duymalı sizden önce hizmet verdik demişler ama milleti uyutmuşlar işde hizmet saygılar

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 12 yıl Önce

Sayın Başkan;
Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye nasihatini bilirsin. Seni Başkan seçenlerin, sana söz etme ruhsatı olduklarını da bilirsin..

Ben bu habere bakınca, bir şeylerin hoşuma gitmediğini hissettim..Anadolunun örf ve adetlerinde hoşgeldine gidilir, ayağa beklenmez. Bu geleneği devam ettirmeye karar verdiysek, örf ve adetlerimize uygun yaşatmaya çalışalım, Sn. Başkanım.

Sen Başkansın, zamanı kıymetli, meşgul adamsın. Yeri gelir sen gidersin yeri gelir vekil tayin edersin, senin namına vekilin gider. Makama davet ederek "Hoş Geldin Bebek" demek hoş olmaz, halk adamına yakışan bu değildir.

Bu sebeple, seni gecikmeli tebrik edeceğim.

Syg,
GKA






banner381
SIRADAKİ HABER