Gerze muhtarlarından iade-i ziyaret

Gerze İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze’nin sorunlarını Gerzelilerin temsilcilerinden dinlemek ve çözüm bulmak için merkez mahalle muhtarlarını ziyarette bulunmuştu.

Gerze muhtarlarından iade-i ziyaret

Gerze Köşk Mahallesi muhtarı Ali Şükrü Alaçamlı, Hamidiye mahallesi muhtarı Ramis Kalay, Çarşı mahallesi muhtarı Şuaip Demir, Yeni mahalle muhtarı Esat Coşkun, 19 Mayıs mahallesi muhtarı Zeki Özdemir, Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Veysel Yiğit ve Atatürk mahallesi muhtarı Fikri Güngör Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında iade-i ziyaret etti.

İlçemizin turizm kenti olmasında ortak çaba sarf eden Kaymakam Metin Kubilay ve merkez ilçe muhtarları, İlçenin turizm değerlerini ortaya çıkarma anlamında uzunca sohbette bulundular Ortak nokta ise birlik beraberlik içersinde ilçenin değerlerini araştırıp gün yüzüne çıkararak tanıtılması oldu.

Gerze İlçe Kaymakamı Metin Kubilay 2008-2011 yılları arasında köydes kapsamında yol, içme suyu ve sanat yapıları gibi toplam 104 projeyi anlatan köydes çalışmalarını adı altında derlediği dergiyi dağıtarak, kısaca bilgi verdi.















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER