Gerzeli, belediyenin çalışmalarından memnun kalıyor.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Atatürk Mahallesinde devam eden alt yapı çalışmalarını incelerken vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı.

Gerzeli, belediyenin çalışmalarından memnun kalıyor.

Bayraktar caddesine yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Osman Belovacıklı, yol kenarına yerleştirdikleri büyük borularla, Şenlik Caddesinde yaşanan taşkın ve su basması olaylarının önüne geçileceğini söyledi.

Özellikle kış aylarında yoğun yağış nedeniyle Şenlik Caddesindeki evlerin bodrum katlarını su bastığını ve bu suyun güvenli bir şekilde bölgeden uzaklaştırılmasını sağlayacaklarını anlatan Belovacıklı, yine Atatürk Mahallesinde devam eden kanalizasyon çalışmalarını da denetledi.

İncelemeler sırasında çevre vatandaşlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan, onlarla yaptığı sohbette, hızla büyüyen ilçemizin hem eski sorunları hem de yeni ortaya çıkan sıkıntılarının hepsine yetişmeye çalıştıklarını, ama bunun biraz zaman alacağını söyledi.

Yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını belirten mahalle sakinleri, bütün sorunlarını anlattıkları başkandan çözüm için söz aldılar.















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah GÜZELCE
Abdullah GÜZELCE - 13 yıl Önce

Kilit Parke yapılır herkesin göreceği yerlere, kaldırım yapılır çarşı içerisinde reklam olacak yerlere, çevre düzenlemesi, asfaltlama, vesair hep çarşı içerisine. Ne olur sanki 19 Mayısın sokaklarına da bir el atılsa. TBekleye bekleye bir hal oldu vatandaş. Tabaktaşa tekel evlerine doğru da bir baksa sayın başkan.

banner381
SIRADAKİ HABER