Gerze’yi tüm Türkiye izleyecek.

Kral Karadeniz Televizyonu’nun çektiği Gerze belgeseli, 4 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak.

Gerze’yi tüm Türkiye izleyecek.

Geçtiğimiz günlerde Gerze’nin tarihi ve kültürel zenginlikleri ile doğal güzellikleri hakkında çekimler yapan Kral Karadeniz Televizyonu, Gerze Gündem'in de katkılarıyla hazırladığı belgeseli bu hafta Perşembe günü saat 19.30’da yayınlayacak.

Melih Usanmaz’ın hazırlayıp sunduğu, yayın yönetmenliğini Ali Osman Sarı 'nın yaptığı “Sıladan Yankılar” adlı programda, "Antik Carusa, Şirin Gerze" adlı kitabın araştırmacı yazarı Hür Kalyoncu da Gerze tarihi hakkında bilgiler verecek.

Uydu üzerinden tüm Türkiye’ye yayın yapan televizyonun yayınlayacağı program, Gerze’yi Türkiye’ye, Türkiye’yi dünyaya tanıtacak.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nahide
Nahide - 13 yıl Önce

Kral Karadeniz ekibinin çekimlerinde 2 gün beraberdik. Hür Kalyoncu arkadaşımız Gerze tarihini çok güzel anlattı ama maalesef çok önemli yerlerini vermemişler.Görüntüler de hiç güzel değildi. Profosyonel olduklarını söyleyen ekip adeta izlerken hayal kırıklığına uğrattı Belediye başkanımızın kendi makamında Gerze'yi anlatırken çalınan fon müzik sesin önüne geçmiş, fon olarak sanki konuşmalar verilmişti. Ayrıca konuşmalar sırasındaki verilen görüntüler kesinlikle uyumlu değildi. Evet güzel olan yerlerde vardı. Şelalerin görüntüleri ve konuşmaları güzel vermişler. Teşekkür ederiz. Gerze tarihi ve turizmi o kadar güzel anlatıldı ki maalesef birçoğu görüntülerde yoktu. Bir saatlik süreyi doldurmak için de birçok görüntü tekrar tekrar verilmişti. Yoksaki süreyi dolduracak çok güzel bilgi ve görüntüler vardı.

banner381
SIRADAKİ HABER