Kızılay’dan gıda yardımı

Türk Kızılayı Gerze Şubesi, mübarek ramazan ayı nedeniyle ihtiyacı olan vatandaşlara gıda yardımında bulunuyor.

Kızılay’dan gıda yardımı

İslam inancına göre en kutsal ay olarak kabul edilen ramazan ayının yaşandığı bu günlerde Türk Kızılay’ı Gerze Şubesi de boş durmuyor.

Yaşanan bütün felaketlerde vatandaşın yardımına ilk koşan Türk Kızılay’ının Gerze Şubesi, ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi aileler için kolları sıvadı.

İlk planda, daha önce belirlenen 50 ihtiyaç sahibi aileye, gıda yardımı yapan Kızılay yöneticileri, ramazan ayı boyunca yardımların aralıksız devam edeceğini belirtiyorlar.











YORUM EKLE
YORUMLAR
REKLAMLAR REKLAMLAR
REKLAMLAR REKLAMLAR - 13 yıl Önce

BENCE YAPILAN YARDM GIZLI YAPILIR.HANIMEFENDILER BEYLER FOTOYA BAKMAKTAN POZ VERMEKTEN RESIMDE DE BELLI 2 NUMARALI KOLI PATLAMIŞ AMA UMURLARINDA DEGIL.AYRICA BUNU HABER YAPAN EDİTÖREDE HATIRLATMAK İSTERİM YARDIM GİZLİ YAPILIR.

m.gök
m.gök - 13 yıl Önce

iyi güzelde elinizede sağlık
bu ramazan gününde sevap yapma çalışmışsınız
ama bir elim verdiğini diğer el bilmeyecek
bunada dikkat ederseniz allah sizden yardımını esirgemez
ama bu şekil sevaptan çok reklam olmuş
mesela sizler hep gazeteci ilemi gersiniz
ama allah kabıl etsin

Etidör notu: sayın okuyucunuz çekilen fotoğraflar hemen marketimin yanı tamamen tesadüf. yorumunuz için teşekkür ederiz.

 gerzeli 57 cd
gerzeli 57 cd - 13 yıl Önce

bu insanların ne reklama ihtiyacı olcak sen ismini yazda seni reklam edelim bilader ramazan ayı insanlar bişeyler yapıyor olupta yapmayanlara ibret olsun bu resimler dahane kime verildiğimi gözüküyor lafın ordaki abiyese o adamı tanıyan bilir zaten nasıl bir adamlığını fazla söze ne hacet kızılay gerze şubesine iyi çalışmalar ve başarılar..........

GÜZEL RAKLAM
GÜZEL RAKLAM - 13 yıl Önce

TESADÜF OLDUĞUNA INANMIYORUM INANMAK ZORUNDA DA DEGILIM SAYGILAR

banner381
SIRADAKİ HABER