Kaymakamdan muhtarlara ziyaret

Gerzelilerin sıkıntılarını birinci elden dinlemek isteyen Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, merkez mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Kaymakamdan muhtarlara ziyaret

Gerze İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze’nin sorunlarını Gerzelilerin temsilcilerinden dinlemek ve çözüm bulmak için merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak çarşı mahallesi muhtarı Şuayip Demir’i ziyaret den Metin Kubilay, genel sorunlar ve çözüm önerilerini içeren bir toplantı yaptı.

Daha sonra Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ramis Kalay ve Köşk Mahallesi Muhtarı Ali Şükrü Alaçamlı’yı bürolarında ziyaret eden Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini not aldığı toplantılardan sonra yaptığı açıklamada; “Gerze’nin sorunları hepimizin sorunudur. Bunları en kısa sürede çözmek de bizim görevimizdir. Gerze’nin nabzını yakından takip ediyorum. Liman içindeki inşaatın ve merkezdeki tekel binasının Gerze’ye kazandırılması konusunda da son aşamaya geldik.” dedi.














YORUM EKLE
YORUMLAR
halk
halk - 12 yıl Önce

kaymakamı kutlarim aynı nazik davranışı seçilmiş polikaclarda yapıyormu sanmıyorum secimde hatırlanırlaryani yerelde

idris öztürk
idris öztürk - 12 yıl Önce

sayın kaymakamımızın muhtarlarımızı ziyaretlerii takdir edilirken eski bir muhtar olarak muhtarlarımızın mahalleleri ile sorunları nı yakından vede yerinde görmeleri olumlu karşılanmıştır teşekkürederiz diğer yetkililerede saygı ile duyurulur

banner381
SIRADAKİ HABER