Kazalar kader olmasın.

Karayollarının trafik lambasını uygun görmeyip, üst geçit yaptığı yerde üst üste kazalar yaşanıyor.

Kazalar kader olmasın.

Hastane yönünden gelen 34 BS 2204 plakalı Ford Transit Connect marka araç, kavşakta beklemeden doğruca karşıya geçmek isteyince, Gerze’den Sinop istikametine seyreden 57 FC 040 plakalı Fiat Kartal marka araçla çarpıştı.

Oluşan kazada can kaybı olmazken, kazaya şahit olanlar her iki tarafın kazayı ucuz atlattığını söylediler.

Özellikle bugün olduğu gibi Cuma günleri trafiğin yoğunlaşmasıyla beraber söz konusu mevkide kazaların sık yaşanması, “buraya da trafik lambası gerekmiyor mu?” sorusunu akıllara getiriyor.










Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
uzaktaki gerzeli
uzaktaki gerzeli - 13 yıl Önce

haberi yazan arkadaş daha dikkat etmeli özel isimlerin nasıl yazılacağına. Ford'un Cornet diye modeli mi varmış? Connect olmasın o ? Saygılar.

Editörün notu: Biz de size teşekkür ediyoruz.

melih kulak
melih kulak - 13 yıl Önce

ben de güniçinde aynı bölgeyi kullanarak yola çıkıyorum.Birkaç kez yeni konulan tellerden dolayı yola çıkışın şağlanamadığı hususunu yetkililere bildirmeme rağmen sonuç alamadım.

g_özlem
g_özlem - 13 yıl Önce

'... direk karşıya geçmek isteyince ...'' diye belirttiğiniz cümlede, direk kelimesinin anlamı cümle ile uyuşmuyor. Kelimenin doğrusu 'direkt ' şeklinde olmalı.

Editörün notu: Uyarınız için teşekkürler. Bu uyarılarınızla bizi mutlu ediyorsunuz.

alperen57
alperen57 - 13 yıl Önce

fort değil FORD:)

Editörün notu: E yeter daha bir insanın yüzüne bu kadarda vurulmaz ki :)

cakıcı
cakıcı - 13 yıl Önce

ya her şeyi anlıyorumda şurdaki meraklı kalabalığa bakın sanki meraklı kalabalık degil trafik polisleri gibi keşife gelmişler siz ne diyorsunuz bu duruma sayın editörr

Eleştiri
Eleştiri - 13 yıl Önce

Bu nasıl bir yazımdır. Bu nasıl bir yayıncılık anlayışıdır. Resmen adınıza ben utandım. Bizde haber yapıyorsunuz diye sizi takip ediyoruz. Şaşırdım bu kadar hataya. Şaka gibi. Birde mutlu oldum falan diye msj atmışsın be kardeşim.

banner381
SIRADAKİ HABER