Bu gençlerin emekleri boşa gitmesin.

Gerze Spor Voleybol Takımının, büyük emek harcayarak hak ettiği Türkiye voleybol 3. Ligine katılması tehlikeye girdi.

Bu gençlerin emekleri boşa gitmesin.

Bugüne kadar ilçemizi başarıyla temsil eden Gerze Spor Voleybol Takımı, Türkiye voleybol 3. Liginde profesyonel olarak mücadele etmeye hak kazanmasına rağmen, ekonomik sebeplerden dolayı zor günler yaşıyor.

Uzun yıllardır maddi ve manevi olarak her şeyini Gerzeli gençlere adayan Gerze Spor Başkanı Cemal Aksu, “sporcusuyla, yönetimiyle sıfırdan alıp, 3. Ligin kapısına kadar getirdikleri Gerze Spor voleybol takımının, ilçemizi profesyonel ligde temsil edebilmesi için yaklaşık 35-40 bin liralık bütçe gerektiğini; ama, yönetim olarak tek başına böyle bir rakamın üstesinden gelmelerinin çok zor olduğunu” söylüyor.

Gerze’nin tanıtımı ve Gerzelinin gururu için ter döken bu gençlerin elinden tutmak ve onlara yardımcı olmak isteyenler için süre ne yazık ki 15 Ağustos Pazartesi akşamı son buluyor.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
cemil57
cemil57 - 13 yıl Önce

Bencede emekler boşa gitmemeli,çok güzel bir olay voleybol takımımızın liglerde oynama şansının olması.geçen sene salona maçlarını izlemeye gittim ve Gerzeli olarak gurur duydum takımımızla.neden 3. ligde bir takımımız olmasın, bu bizim gururumuzdur.Tebrikler GERZESPOR.

muammer gülg
muammer gülg - 13 yıl Önce

gerzenin zenginleri elinizi artık cebinize atın lütfen....

banner381
SIRADAKİ HABER