Nöbet Çadırında İftar Yemeği

Anadolu Grup’unun Gerze’de yapmak istediği termik santrale karşı mücadele her geçen gün artmakta.

Nöbet Çadırında İftar Yemeği

  Anadolu Grubu'nun Gerze’de yapmak istediği termik santral kurma çalışmalarının bir parçası olan sondaj çalışmalarının yapılacağını duyan çevreciler bölgede çadır kurarak nöbet tutmaya başlamışlardı.

Her geçen gün artan kalabalığa destek vermek için iskele’de yapılan etkinlik Çakıroğlu mevkiine alındı. Etkinlik öncesi verilen İftar yemeğine Gerze belediye başkanı Osman Belovacıklı, Cengiz Oğuz, İsmail Mızraklı ve çok sayıda çevre halkı katıldı.

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı iftar yemeğinde yapılan sohbetlerde bölgeye yapılmak istenen termik santrali kesinlikle yaptırmayacaklarını, bunun için de üstlerine düşen görevi sonuna kadar sürdüreceklerini dile getirdiler.



































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah GÜZELCE
Abdullah GÜZELCE - 13 yıl Önce

İftar yemeği var da kaç kişi oruçlu. Alt tarafta leş gibi kokan Gerze Çöplüğünün mis gibi havasını teneffüs etmişler mi acaba. Haberi albüme döndürmüşsün be Yoğurtçu.

ayşe
ayşe - 13 yıl Önce

yaykılın hanımları birsürü zahmette bulunmuş mantı açmışlar ziyafet vermişler aynı davranışı gerzeli hanımlarda yaparmı acaba.

uğur
uğur - 13 yıl Önce

Bazı insanlardan nefret eder oldum ne yazıkki bu toplumda hümanist olmak imkansız.Bu yorumlar ülkemin gerçeklerini açıklıyor.

cevat  uyar
cevat uyar - 13 yıl Önce

Abdullah efendi,sizin ileri demokrasiniz sayesinde yakında herkez oruçlu olacak merak etme. O zaman kelle saymak zorunda kalmazsın.Hayat böyledir işte.Ssöyleyecek sözü kalmayan ......... nereden saldıracaklarını bilemezler.sen kendi tuttuğun orucun kabul olup olmadığına kafa yorsan daha iyi edersin. zira oruç ağızlla yalan konuşmak pek makbul sayılmaz dinimizde.

mehmet
mehmet - 13 yıl Önce

Bu yorumlar orucu bozar

buğra
buğra - 13 yıl Önce

yaykılın hanımları bu sıcakta mantı açsın ocak başında mantı pişirsin gerze hanımlarıda servis yapsın negüzel sizin eşitlik anlayışınız budur ön safta gerzenin hanımları arkasafta yaykılın hanımları

banner381
SIRADAKİ HABER