Kutlu Doğum Haftası başladı.

Kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçemiz Say Düğün Salonunda Gerze Müftülüğünce düzenlenen programla anıldı.

Kutlu Doğum Haftası başladı.

  Saat 14.00 de düzenlenen Kutlu Doğum Haftasına Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Halk Eğitim Müdürü Şükrü Dikici, okul müdürleri, Siyasiler ve halkın katılımı gerçekleşti.

  Program bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İbrahim Menteş tarafından Kuranı Kerim okundu. İlçe müftüsü Ömer Yay’ın günün anlam ve önemini anlatan konuşması sonrası Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi dokuzuncu sınıf öğrencisi Esra Erce tarafından “Peygamber Sevgisi’ni” dile getiren şiir okundu.

  Samsun Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İlhan Şenocak tarafından Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) hayatı ve kişiliği hakkında verilen konferansa müteakip toplantı sona erdi.




































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2012, 18:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
semra erce
semra erce - 12 yıl Önce

bize böyle güzel haberleri ilettiğiniz için sizlere teşekkür ederim.kutlu doğum haftasındaki şiiri okuyan benim kızım,biz istanbulda kızımız da gerzede okuyor,şiiri okumasını videolu olarak verirseniz çok memnun olacağız, saygılarımızla.

banner381
SIRADAKİ HABER