CHP. Tek listeyle seçime gitti

Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan seçim yoğun ilgi gördü.

CHP. Tek listeyle seçime gitti

  CHP İlçe olağan kongresi 15 Nisan 2012  Pazar günü ilçemiz Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı. Halkımızın son derece yoğun ilgi gösterdiği kongreye başta CHP Sinop Milletvekili Engin Altay olmak üzere Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek Sinop İl Genel Meclisi CHP grup başkan vekili Abdullah Batur, Sinop İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır ve çok sayıda partili katıldı katıldı.

  Divan başkanlığına parti büyüğü Av. Kadir Olgunsoy, divan katipliklerine ise Ali Rıza Karasoy ve Fahrettin Ergün seçildiler.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra CHP ilçe Başkanı İlknur Kara ve   Milletvekili Engin Altay, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP Sinop İl Başkanı  Mustafa Acun ,İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili .Abdullah Batur ve İl Genel Meclisi Üyesi Necmettin Çakır konuşmalarını yapmalarını müteakip tek liste halinde yapılan seçimlere geçildi.

  Yapılan seçim sonucu CHP İlçe Başkanlığı görevine tek aday olarak seçime katılan İlknur KARA yeniden seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Alp Arslan, Necla Başar, Sinan Büyük, Hülya Çakır, Gülen Ergün, seyit Mehmet Ersoy, Arif Recep Gürses, Nüket İnal, Şevket İnce, Alattin Ünal, Nuriye Şanlı ve Celal Özdemir seçildiler.

  Gerze Gündem Haber olarak yapılan seçimlerin demokratik yaşamımız için hayırlı olmasını temenni ediyor, parti organlarına seçilenlere görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2012, 07:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakkı taşçı
hakkı taşçı - 12 yıl Önce

tüm chp lilere hayırlı olması temennilerimle başarılar dilerim.

Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 12 yıl Önce

başta ilçe kongre delegelerini,seçilen yeni yönetim kurulu başkan ve üyelerini kutlar;chp ilçe örgünün ilçemizde uyum ve dayanışma içinde çalışabilmelerini gönülden dilerim.

ibrahim oğuzgiray
ibrahim oğuzgiray - 12 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun yeni yönetime başarıların devamını dileğimle saygılarımla herkese

HÜSEYİN BODUR.
HÜSEYİN BODUR. - 12 yıl Önce

kongreni̇zi̇n hayirlara vesi̇le olmasini temenni̇ edi̇yor , yeni̇ yöneti̇me başarilar di̇li̇yorum saygilarimla.

banner381
SIRADAKİ HABER