Nereye Verilsin?

Askerlik Şubesinden boşalacak binan hangi kuruma verilmesi gerektiği ile ilgili anket başlattık.

Nereye Verilsin?

  Gerze Askerlik Şubesinin Sinop’ a taşınması ile boşalacak olan hizmet binasının hangi kuruma verileceğinin halkımızca merak konusu olduğu haberini daha önce yapmıştık. Haberimize yorum yapan çok sayıda okuyucumuz söz konusu binanın farklı kurumlara verilmesi ile ilgili düşüncelerini belirttiler.

  En doğru kararı halkımızın vereceği düşüncesinden hareket eden gazeteniz Gerze Gündem Haber bu konuda halkımızın nabzını tutmak ve görüşlerini kamuoyu ile paylaşmak amacıyla anket çalışması başlatmıştır.

Duyarlı vatandaşlarımızın anketimize katılımını bekliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2012, 16:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
eğitim için
eğitim için - 12 yıl Önce

otelcilik ve turizm meslek lisesine verilmeli.

aç gözünü
aç gözünü - 12 yıl Önce

nüfus sürekli azalıyor, kurumlar birer birer kapanıyor, birileri hizmet ediyorlar diye arkalarında durmaktan vazgeçmiyor.iç göç tavan yaptı, büyük şehirler artık kaldırmıyor nüfuslarını, olan gerze'ye oluyor... belediyeye verilsin adam gibi bi binası olsun

h.a.
h.a. - 12 yıl Önce

sosyal fayda sağlayacak bir yer olmali mesala huzur evi gibi

tosibasa
tosibasa - 12 yıl Önce

askerlik şubesi binası gerze ilçe j.k.lığına verilmiş. yani ek hizmet binası adı altında hizmete devam edecekmiş.

eğitim için
eğitim için - 12 yıl Önce

bazi askerlik şubeleri okul olacak

türkiye'de 150 askerlik şubesi pilot bölge seçilirken, bu konudaki tebligatın ilgili askerlik şubelerine gönderildiği bildirildi. özel güvenlikçiler, 1 yıl süreyle askerlerle birlikte nöbet tutacak, bu sürenin sonunda askerler kışlasına çekilecek. bu arada nüfusu 10 binin altında olan yerleşim birimlerindeki askerlik şubeleri ise kapatılıyor. türkiye'de 180 askerlik şubesinin kaldırılarak yakın ilçelere bağlandığı kaydedildi. kapatılan askerlik şubeleri ise okul ihtiyacının karşılanması için milli savunma bakanlığı ile protokol imzalayan milli eğitim bakanlığı'na devrediliyor.
http://www.diyadinnet.com/HABER-29865-askerlik-%C5%9Fubelerini-de-%C3%B6zel-g%C3%BCvenlik%C3%A7i-koruyacak

m.e.b. na devri
m.e.b. na devri - 12 yıl Önce

türkiyede 180 askerlik şubesinin kaldırılarak yakın ilçelere bağlandığı kaydedildi. kapatılan askerlik şubeleri ise okul ihtiyacının karşılanması için milli savunma bakanlığı ile protokol imzalayan milli eğitim bakanlığına devrediliyor.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20625770.asp
bunu ben söylemiyorum, gerisi boş laf...

DEVİR
DEVİR - 12 yıl Önce

siz milli eğitim müd. ne devredin, onlar ne yapacağina karar verirler.

cevher kaptan
cevher kaptan - 12 yıl Önce

bence sağlık bakanlığına devredilmeli 112 hizmet binası ve inşallah açılacak olan diyaliz ünitesi bu binada hizmet verebilir...


banner381
SIRADAKİ HABER