Belovacıklı Söz Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop il Başkanlığı tarafından, Sinop merkez ve ilçe Belediye Başkan adaylarının katıldığı bir tanıtım toplantısı düzenledi.

Belovacıklı Söz Verdi

  Sinop Atatürk Kapalıspor salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Sinop Belediye Başkan adayı Baki Ergül, Ayancık, Boyabat, Durağan, Dikmen, Erfelek ve Gerze belediye Başkan adayları da katıldı. Saraydüzü ve Türkeli ilçelerinde ise aday gösterilmemesi büyük dikkat çekti.

6 ilçenin aday ve taraftarlarının da katıldığı kapalıspor salonundaki aday tanıtım toplantısına; CHP gurup Başkan vekili ve Sinop Milletvekili  Engin Altay ile birlikte ,Artvin, Çorum ve Kocaeli olmak üzere 3 konuk CHP milletvekili de eşlik ettiler.

Her aday tek tek kürsüye davet edilerek birer konuşma yaptılar. Engin Altay ve konuk milletvekilleri Türkiye siyaseti üzerine genel konuşma yapar iken, Belediye Başkan adayları ise kendilerine destek verilmesini istediler.

Konuşmasını yapmak için Kürsüye davet edilen mevcut Gerze Belediye Başkanı ve yeniden aday olan Osman Belovacıklı ise konuşmasında 5 yıllık dönem içeresinde yaptıklarını anlattıktan sonra, “Sinop’umuzu ve ilçelerini inanın Türkiye’nin yıldızı yapacağız buna buradan ben kefilim söz veriyorum herkese, saygılar sunarım.” dedi.



































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
dursun aktaş
dursun aktaş - 10 yıl Önce

sayın başkan yolun açık olsun gerzelıler seninle

vatandaşın biri
vatandaşın biri - 10 yıl Önce

aynı başkanla yola devam.daha iyisi yok çünkü

gerzelüyük
gerzelüyük - 10 yıl Önce

en büyük başkan osman başkan senden başkası yakışmaz o koltuğa

ACISU
ACISU - 10 yıl Önce

gerzemize yakışan başkan osman belovacıklıdır.bu güne kadar yaptıkları ordadadır ve yapacaklarının teminatıdır.kalbimiz gönlümüz seninle

Gökhan Bayrak
Gökhan Bayrak - 10 yıl Önce

başkanım ak partili olarak sizi tebrik ediyorum. başarılarınızın devamını diliyorum.
saygılar...

uğur
uğur - 10 yıl Önce

bugüne dek yapılmayanları yapan,yapmaya çalışan,seçim zamanında bile yol yapmayı düşünen cesur başkan her zaman arkandayız.

Erc
Erc - 10 yıl Önce

gerzenin gelmis gecmis en cok calisan en cok hizmet sunan fakir fukara ayirt etmeden allahin selamini veren gerze icin canini feda eden baskanisin .bunu gormezden gelen insanlar bu gerze icin kendi menfaatlerini dusunen insanlardir.bu kisilerden ne belediye nede ulke yararina hicbir faydalari olamaz aksine zararlari olur

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

ortalığı çok yaylandırdınız

banner381
SIRADAKİ HABER