Yeter artık dedirtecek bir haber

Artık yılan hikâyesine dönen öğretmen evi inşaatının haberini biz yapmaktan bıktık, siz okumaktan bıktınız. Ama, bu sefer haberler daha bir umut verici gibi.

Yeter artık dedirtecek bir haber

İlçemizde iskele mevkinde başlayan ve yıllardır çözüm bekleyen öğretmen evi inşaatı, bugün Sinop ili Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Abdurahman Dodurgalı ve danışmanı Rasim Erdoğmuş’u konuk etti. İlçe teşkilatından Ahmet Burma ve İzzet Güneş, Bayındırlık Ve İskan Bakanlığından Genel Müdür Yardımcısı Celalettin Alkan, Seyit Altın, Zeynep Akşin, Milli Eğitim İl Müdürü İlyaz Gülünay’ın da eşlik ettiği saat 08.30’daki incelemelerde artık son noktayı koyulacak gibi. Bu konuda sürekli çaba sarf eden İlçemiz Belediye Başkanı Osman Belovacıklı da her zaman olduğu gibi oradaydı.

Sinop Milletvekili Dodurgalı, “Bu inşaatın artık akıbeti ne olacaksa olsun. Bu durumda durması görüntü kirliliği olduğu gibi farklı amaçlarla kullanılması da hiç hoş değil. Yıkılacaksa yıkılsın, yapılacaksa yapılsın. Burası için Milli Eğitim Bakanlığından 400 bin TL kullanılır durumda olmasına rağmen halen bir adım bile atılamaması çok can sıkıcı. Artık yapılması gereken ne varsa yapılacaktır.” Diyerek, danışmanı Erdoğmuş ile beraber bayındırlık görevlilerinden aldığı bilgiler doğrultusunda Çarşamba akşamı yol haritasını içeren raporla beraber bakanlığa giderek bu inşaatın bitirilmesi yolunda faaliyetlere başlayacaklarını ifade etti.

Bu konuda Belediye Başkanımız Belovacıklı da, “sahilde ki bu güzellikler arasında buranın ucube gibi durması bizleri de rahatsız etmektedir bir an önce yapılması ilçemiz adına bir kazanç olacaktır.” dedi.

Milletvekilimizin bu işe el atması bizleri umutlandırdı.


 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
zeki arslan
zeki arslan - 13 yıl Önce

Keşke biran önce bitirilerek GERZE halkına ve turizime kazandırılsa.Gerze'nin tanıtımına katkısı olur,hemde çirkinlik ortadan kalar.

banner381
SIRADAKİ HABER