Festival kandil coşkusuyla başladı.

38. Gerze Kültür ve Sanat Festivalinin birinci günü berat Kandiline denk gelince kutlamalar da ona göre başladı.

Festival kandil coşkusuyla başladı.

Sunuculuğunu Avicon Teknik Prodüksiyon ve Organizasyon Hizmetleri San. Tic. Şirketinden Alaattin Yarıcı’nın yaptığı 38. Gerze Kültür ve Sanat Festivali,  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın konuşmasının ardından başladı.

Festivalinin birinci gününün aynı zamanda berat kandilinin kutlandığı güne rastlaması nedeniyle gecenin anlamına uygun olarak izleyicilerin ruhunu okşayan semazen gösterisi sunuldu.

Daha sonra sahneye çıkan Giresun Halk Oyunları Ekibi, halaylarla, horonlarla büyük beğeni topladı. Güzel sesiyle geceye renk katan Duygu KOÇAK’ın ardından Samsun Karadeniz Halk Oyunları Ekibinin performansı büyüleyiciydi.

Festivalin ilk gecesi, gençleri çılgınca coşturan Grup Marsis’in müzik dinletisinin ardından sona erdi.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serkan
Serkan - 13 yıl Önce

Sayın editör, yorumum neden yayınlanmıyor...Nerde kaldı sizin tarfasızlığınız şeffaflığınız....Yoksa birilerinden korkunuzmu var....

Serkan
Serkan - 13 yıl Önce

Kuruluşundan itibaren aralıksız Gerze ile ilgili haberlerinizi hergün takip eden biri olarak son yapmış olduğum şehit ve gerze festivali ile ilgili yorumun neden yayınlanmadığı ile ilgili bir açıklamanız var mı? Hakaret yok, küfür yok... Yoksa gerze gündem haber değil taraf mı oldu... Yada birilerinden korkunuz mu var.... Sevgiler...

Editör notu: Yazmış olduğunuz yorumu tekrar gözden geçirin içinde hakaret olup olmadığını anlarsınız.

GERZELİ...
GERZELİ... - 13 yıl Önce

TABİKİ TARAFLI BİR GAZETECİLİK YAPIYOLAR...görünen köy kılavuz istemez....

banner381
SIRADAKİ HABER