Limandan kötü haber..

Bugün akşam saatlerinde, serinlemek için liman içinde denize girdikten sonra suda kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Limandan kötü haber..

Gerze’nin lodos limanı diye bilinen mendirekten denize giren Mehmet Gökçe, belli bir süre yüzdükten sonra gözlerden kaybolmuştu.

1953 doğumlu olduğu ve İstanbul’dan tatil için geldiği öğrenilen Mehmet Gökçe’nin bedeni dalgıç İsmail Çeçe tarafından limanın orta yerinde bulundu. Sinop’tan gelen sahil güvenlik botuyla sahile çıkarılan Gökçe’ye, Hakkı Taşcı adlı vatandaş tarafından yapılan ilk yardım müdahalesi de sonuç vermedi.

Daha sonra olay yerine ulaşan 112 ekibinin de öldüğünü tespit ettiği Mehmet Gökçe’ye, asıl ölüm nedeninin anlaşılması için savcı ve nöbetçi adli hekim tarafından otopsi yapılıyor.








 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
hakkı taşcı
hakkı taşcı - 13 yıl Önce

hayatını kaybeden vatandaşa allahtan rahmet diler kederli ailesine başsağlığı dilerim. aldığım eğitime göre ilk yardımı yaptım fakat sağlıkcılar geldi hiç bir müdahele etmeden nabzına bakarak eks olduğunu söylediler aldığım bilgilere göre suda boğulmalarda 1 saat geçsede mudahele edilmesi gerekmekte gelen sağlıkcılar neden hiç yardım etmediler insan hayatı bukadar mı sağlıkcılara sesleniyorum inşallah bu olay sizin başınıza gelmez bende orada olmam

Recep YORTANLI
Recep YORTANLI - 13 yıl Önce

Vefat eden hemşehrimize ALLAHTAN rahmet Aile efradına Başsağlığı dilerim.

mustafa kerem gökçe
mustafa kerem gökçe - 13 yıl Önce

canım babamı dün yolcu ettim bugün vefat haberi geldii allahım sen büyüksün bize sabır ver mekanını cennet eyle inşallah amiin...!

denizci
denizci - 13 yıl Önce

Öncelikle hayatını kaybeden şahsın yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.
Ancak yine bana göre sağlık skandalı yaşandı.ölen şahıs yaklaşık olarak 1.5 saat kadar denizde arandı.bu arama sırasında hazır beklemesi gereken ambulans ve sağlıkçılar yoktu.hayatını kaybeden şahıs denizden çıkarıldı ambulans yine yoktu.olay yerinde daha önce kurtarma eğitimi almış bir şahıs ciddi anlamda denizden çıkarılan şahsa müdahale etti.finali çok daha sonra gelen ambulanstaki sağlıkçı yaptı.ambulanstan indi şahsın nabzına baktı ölmüş dedi hepsi bu kadar.kısacası hiç bir müdahalede bulunmadı.ALLAH RAHMET EYLESİN.....

fatma
fatma - 13 yıl Önce

Neden liman içinde denize girilmeye izin veriliyor.Sinop'ta liman içinde denize girmek bile yasak bu heryerde öyle.Çok derin bir yer hadi girilmesine izin veriliyor neden cankurtaran ekibi oluşturulmuyor.1 tane 1.limana 1 tane mendirekin olduğu yere neden önlemler alınmıyor.insan hayatı bu kadar mı ucuz?parkları yeşillendireceğinize insan hayatını daim tutmaya bakın bunlar için önlem alın.kaç kişi öldü oralarda.insana denize girecek yerde bırakmadınız bide liman içlerini kumsala çevirmeye kalkışıyorsunuz yazık..gerçekten yazık.sokaktaki köpekleri öldürünce herkes ayağa kalkar.bu bile bile ölüme yollamak değil mi hiçbir uyarı tabelası bile yok.derindir sığdır ne bilim bişi yazan hiçbişi yok.köpek kadar değeri yok insan hayatının.Ölen abimize allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum.ölen kişi sorumlularının akrabası ya da kendiside olabilirdi.inşallah daha fazla insan ölmeden bi çözüm arayışına girilir.olan oldu mantığıyla bakılmasın artık olaylara..olmadan önlem alınsın

hüseyin
hüseyin - 13 yıl Önce

insanındeğeri yokki. adam kaybolduktansonra ambulansın beklemesi gerekmiyormuydu. asıl önemlisi gelen ambulansta doktor olmaması her yere sağlık memurunu gönderiyorlar niye doktor yok diye nerde doktorlar daha yeni iki tanesi istifa etti gitti niye başhekime 10 milyar döner ver diğerine 100 milyon dururmu orda

mustafa kerem gökçe
mustafa kerem gökçe - 13 yıl Önce

babamın denizde boğulacağına inanmıyorum çünkü kendisi gayaet iyi ir yüzücüdür lakin vucundunda boyun kısmında morluklar varmış kalbimde ağrı var diye bize söylenirdi hastaneye gitmesini söyledik gittimi bilemiyorum muhtemelen kalp krizi geçirdi izininin bitmesine bir hafta kalmıştı güzelce kafasını dinlesin diye perşembe günü gönderdim cuma günüde vefat haberi geldi birşey daha akrabalarımız elinden geleni yaptı zaten onlar denizden kurtardı ama sağlık ekiplerinin bu ihmalkarlığını önce allaha sonra herkese havale ediyorum inşallah sesimizi bu beceriksiz sağlıkçılara maaş verip insanların hayatıyla oynuyanlar duyar rabbim rahmet eylesin herkesin dualarını bekliyorum.

bülent çınar
bülent çınar - 13 yıl Önce

Rabbim rahmetini üzerinden esirgemesin. ailesinede yokluğunda sabırlar versin. cenaze yeri ve zamanını bileniniz varsa söylerseniz katılmak isteyenler var. cevap bekliyoruz.


banner381
SIRADAKİ HABER