Her Şey Gerze Sporu İçin

Sporseverler Gerze Belediyespor’a yardım yemeğinde bir araya geldiler.

Her Şey Gerze Sporu İçin
HABERİN GALERİSİ
Gerzebelediyespor Yemek

Gerzebelediyespor Yemek

 Gerze Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın, Asbaşkan Uğur Sağır ve Basın Temsilcisi Uğur Akın tarafından 12 Aralık 2015 günü saat:19.00’de Geruze Otel’de düzenlenen yardımlaşma yemeğine, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın yanı sıra, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Elvan Ocakdan ile Gerze sporuna gönül vermiş hemen her kesimden Gerzeli sporsever katılarak desteklerini sundular.

Piyanist Hasan Kabaş’ın doyumsuz müziği eşliğinde son derece samimi ve sıcak bir ortamda geçen dayanışma yemeğinde konuklar, geçen yıl şampiyonluğu son maçında Ayancık Belediyespor’a kaptırarak taraftarlarını üzen takımlarını nasıl şampiyon yapacaklarına dair sohbetler gerçekleştirdiler.

Kulübe yardım amaçlı yapılan çekilişin de düzenlendiği yemekte gazetemize açıklamalarda bulunan Gerze Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın; “ şampiyonluğu geçen yıl, büyük bir şanssızlık eseri son maçta kaybettik. Bu yıl aynı üzüntüyü yaşamamak için işi baştan sıkı tutuyoruz. Amacımız Gerze sporunu ilimiz ve bölgemizde hak ettiği yere taşımaktır, bu konuda sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yemeğimize katılarak desteklerini esirgemeyen tüm sporsever vatandaşlarımıza ve bu nezih ortamı sağlayan Geruze Otel çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. 

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2015, 16:47

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER