Çağdaş Vekil Seçileceğini İddia Etti

Halksesi Haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci –Yazar Mete Çağdaş, 24 Haziran 2018 erken genel seçiminde Sinop’tan Milletvekili adayı olabilmek için dün Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkezine giderek Sinop Milletvekilliği aday adaylığı için resmen başvuru da bulundu.

Çağdaş Vekil Seçileceğini İddia Etti

Genel merkez tarafından istenilen tüm evraklarıyla birlikte aday başvuru masasına giderek aday adaylığını açıklayan Mete Çağdaş’ın dosyası kabul gördü ve Çağdaş, MHP’nin resmen Sinop milletvekili aday adayı oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Mete Çağdaş “ Bildiğiniz gibi ben 07 Haziran 2015 ve yine 01 Kasım 2015 genel seçiminde yine MHP’den aday adayı olmuştum. Fakat o zaman ki il yönetimi FETÖ projesi içinde bilerek ya da bilmeyerek bulundukları için benim önüm kesildi ve aday gösterilmem engellendi. Allah’ın hakkı üçtür dedim ve gittim üçüncü kez MHP’den aday adayı oldum. Bundan sonrası yüce rabbimin takdiri ilahidir. Fakat şu bilinsin isterim ki eğer birinci sıra aday gösterilirsem, MHP’nin Sinop’ta tarihini yazdıran kişi olacağımın sonsuz inancı içerisinde bir kişiyim. Rekor oy patlaması ile Sinop’tan Ankara’ya vekil olarak gidecek olan MHP’nin tarihindeki ilk kişi olacağım. Ben bu kadar halkıma güven duygusu içerisindeyim onların teveccühlerini gözlerinde, dillerinde görebiliyorum. Rabbim de kalplerini okuyor! Umarım Türk milliyetçileri hissi davranmadan bu gerçeği görüp bana bu konu da yardımcı olurlar. Aksi takdir de Sinop bu kötü talihi ile baş başa kalacak sahipsizliği ve kimsesizliği devam edecek ama dediğim gibi ben aday gösterilirsem SİNOP BENİMLE HAREKETE GEÇECEK!” dedi.

Öte yandan Mete Çağdaş’ın adaylık başvuru esnasında A HABER kanalının Mete Çağdaş’a büyük ilgi göstermesi ve onula bir röportaj gerçekleştirmesi büyük dikkat çekti.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER