MHP adayı Gerze’de

MHP milletvekili adayı Metin Oktay FINDIK, Gerze Köylüsüyle tek tek kucaklaşıyor.

MHP adayı Gerze’de
Erfelek ilçemizin bütün köylerini tek tek dolaşan MHP milletvekili adayı Metin Oktay FINDIK, seçim çalışmalarına ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gerze köylerinde devam ediyor. Metin Oktay FINDIK ve beraberindeki ekip ile üç gün boyunca Güzelceçay, Akgüney, Hacıselli, Belören, Türkmenlioğlu Köyleri, Yenikent Beldesi Kabalı ve küçük sanayi sitesini ziyaret etti.
Vatandaşla  kısa sohbetler yaparak sorunlarını dinleyen Metin Oktay Fındık, partisinin seçim beyannamesini anlatarak MHP’nin vatandaşa vereceği destekleri tek tek anlattı.
Ziyaret ettiği yerler de vatandaşlarla yaptığı sohbetler Termik Santral konusu sık sık gündeme gelmiş ve vatandaşlar karşı olduklarını ifade etmişlerdir. Metin Oktay FINDIK’da termik santrale karşı olduğunu ve bunun siyaseten olmadığını, yapılacak olan termik santralin Çin ve Moğalistan’dan gelen kömür ile çalıştırılacağını ve bunun da enerjide dışa bağımlılığın artacağını dolayısı ile de doğru bir yaklaşım olmadığını ifade etmiştir. Diğer taraftan doğal çevreye olan zararlı etkilerinin de göz önüne alındığında termik santrali yapılmaması gerektiğini ifade etmiştir. Sinop genelinde yapılan bir anket sonucuna da atıf yapan Metin Oktay FINDIK Sinopluların %76’sının termik santrale karşı olduğunu, Sinop’a termik santral yapımına izin veren AKP hükümeti olduğunu, vatandaşların da 12 Haziranda yapılacak olan seçimlerde bu durumu göz önünde bulundurması gerektiğini ifade etti.



















































 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
türkmenbaşı
türkmenbaşı - 13 yıl Önce

Bazıları tenezzül edip köylüyle muhattap olmuyor. Helal olsun sana metin hoca yolun açık olsun.

nilgün demirel aktaş
nilgün demirel aktaş - 13 yıl Önce

artık vekillerin böyle gezmesi çok güleryüzlü olması hiç inandırıcı değill seçimden sonrada gezeceklermi tanı caklarmıı aceppp halkıı saygılarr

türkmenbaşı
türkmenbaşı - 13 yıl Önce

metin hocayı tanısanız yapmacık olmadığını anlarsınız

banner381
SIRADAKİ HABER