Artık kaldırımlar yayaların olsun.

Yaz aylarında nüfusun artmasıyla beraber araç sayısının da çoğalması yayalara zor anlar yaşatıyor.

Artık kaldırımlar yayaların olsun.

Her yıl olduğu gibi bu yaz da Gerze’ye gelen misafirlerin fazla olması nedeniyle hem insan hem de araç yoğunluğunun artmasının getirdiği güzellikler, beraberinde zorlukları da getiriyor.

Buna trafik kurallarını hiçe sayan sürücüler de eklenince Gerze’de yolda yürümek bile eziyet oluyor.

Park yerlerinin yetersizliği, yolların dar olması sürücülerin araçlarını kaldırımlara park etmeye zorunlu bırakınca, yayalar da yollarda yürümeye zorunlu kalıyor.

Vatandaşlar; yolların yayalara, kaldırımların araçlara tahsis edildiği bu günlerde yetkililerin çözüm için çalışmalarını bekliyor.

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 13 yıl Önce

gerze çarşı merkezinde geç kalınmış ve hiç park yeri yoktur..en azından gelecek 30 yılı düşünerek tekstilin oralara veya biraz daha tekel evlerinin oralara büyük araba parkları yapılmalıdır.şehir merkezinde ise belediye eski evlerden birini park yapabilir

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

gerzede o kadar çok kaldrımlarda araçlar varki editör bey keşke hepsinin resimlerini çekip koysaydınız.. siz gidip eğer sadece doktor beyin arabasının resmini çekip buraya koyarsanız bu işin içinde bir iş var demektir sanırım doktorla aranızda bir husumet var ! yapmış olduğunuz çok yanlış gazeteciliğinizi çıkarlarınız için kullanmasanız daha iyi olurdu !!

Editörün notu: haberde herhangi bir kasıt yoktur. ilk söylediklerinize katılıyoruz. ama arabanın sahibinin kim olduğunu bilmiyoruz, hatta önemli de değil.

 HÜSEYİN BODUR...................
HÜSEYİN BODUR................... - 13 yıl Önce

Haberi okudum,ama anlayamadığım bir şey var muhabir arkadaşa bir arkadaşım yorum yazmış...Bilmeme kasıt varmıdır, yokmudur olsasda , olmasada haberin içeriğyle ilgileneceğimize o arabanın sahibibn etiketi, makamı veya kişiliğ hiç bizi ilgilendirmediği gibi kimseyide ilgilendirmemeli diye düşünüyorum...bu arba elbet birinin olmalı ama bu kişi hele, hele bir doktorsa işte o zaman daha çok haber değeri taşır..okumuş ve kültürlü bir insan bunu yapmamalıydı yaptıysa bir daha telkerrür ettirmemeli ve hatta kamuoyundan özür dilemeli ama bu yapılmıyor ve aranmıyor haberi veren muhabir gazeteçi arakadaş suclanıyor...yaşadığımız her yer bizim mekanımızsa o mekanlarda ve o memeleketlerde o memlektin kültürüne ve bir o kadarda kuarllara riyaet şiarımız olmalı...o araba bana ait olmuş olsaydı inanın kamuoyundan özür diler , haberi yapan muhabirede teşekkür ederdim saygılarımla...

banner381
SIRADAKİ HABER