Gerze için yaşam zinciri

Gerzeliler, YEGEP’in organize ettiği etkinlikte insan zinciri oluşturarak termik santrali protesto etti.

Gerze için yaşam zinciri

YEGEP'in bürosu önünde buluşan çevre duyarlıları yaşam haklarına sahip çıkmak için yaşam zinciri oluşturdu.

Gerzeliler, el ele tutuşarak Köşk Caddesi ve Sahil Caddesi’nden geçip iskeleye kadar yürüdüler. Oradan sahil boyunca ilerleyerek liman içindeki YEGEP fidanlığına varan çevreciler, fidanlığa ağaç ve çiçek dikimi yaptıktan sonra basın açıklamasında bulundular.

Üzerinde “termik santrale hayır” yazan uçurtmaları gökyüzüyle buluşturan çevre gönüllüleri, “Ülkemizde doğanın katledilmesine ve yaşam hakkımızı elimizden alanlara hayır” dediler.

 





































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
cevreye duyarlilik bu mu ??
cevreye duyarlilik bu mu ?? - 13 yıl Önce

yegep baskanina sesleniyorum iyi güzel hoş olmus.. cevre katliamina yaşam zinciri ... ama bir tutarsizlik var .cevre katliami yapan yol insaatı.. cengiz insaaat mahkemeye verippp sonraaa o cengiz insaatin belediyeye hediye olarakk yaptirdigi parktaa yegep fidanligi diye tabela dikmek ne kadar komikk bir olayy :))) ...yegen baskanii sizmisin saf olannn yoksa başkalarini mi saf buluyorsunuzz ... bu ne pehriz bu ne lahana turşusu ..:)))))

Mithat Tuzcuoğlu
Mithat Tuzcuoğlu - 13 yıl Önce

Ben, hiç bir şeyi öğrenme,araştırma gereği duymadan kahve köşelerinde oturup bol ahkam kesen hatta her konuyla ilgili konu muhatabı kimse gidip bir çayını içip kendisinden en sağlıklı bilgiyi almayıp şu köşelerden isimlerini yazmayıp yorum yapanları anlamak istiyorum ama bir türlü anlayamadım.Bizler düşman ülkenin evlatlarımıyız birbirinize anlamadan dinlemeden yorumlar yazıyoruz.Bu ülkenin insanları,hepimizin güzel Gerze'si insanları bir diyeceğiniz bir şikayetiniz varsa lütfen korkmadan, tembelliğide bırakarak onların çaylarını içmeye gidin.Sizde elinizi taşın altına koyun biraz.Elinizden geleni yapın da çok sevdiğimiz geleceğimiz çocukların yüzüne bakabilelim.

komik
komik - 13 yıl Önce

bu olayda anlamıycak bi şey yokkkk doga katliami yapan kurumun belediyeye hediye olarak yaptırdıgı bir parkaaaa söz de cevreci olan bi kurulusun fidanlik tabelası asmasii .... bu nu anlamak icin gidip yegep in cayini icmeye gerek yok:)))

banner381
SIRADAKİ HABER