Yaykıl çöplüğüne kilit vuruldu.

Yaykıl Köylüsü’nün kapanmayan yarası olan çöplüğün girişine kilit asıldı.

Yaykıl çöplüğüne kilit vuruldu.

Yaykıl çöplüğü hakkında son zamanlarda şikayetlerin artması üzerine kontrolü sağlamak amacıyla girişe kilitli kapı kondu.

Edinilen bilgiye göre, Gerze Belediyesi dışında bazı kişi ve kuruluşların da kontrolsüz olarak çöp dökmesi neticesi önüne geçilemeyen sorunların çıktığı, alınan bu önlemin de bütün sorumluluğun belediyede olması nedeniyle olduğu öğrenildi.

Bu konuda görüşüne başvurduğumuz Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, alınan önlemin geçici olduğunu, asıl çözüm olan Erfelek’e taşınma olayı için Ankara’dan ruhsat vermek için gelecek komisyonun beklendiğini söyledi.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Y.A
Y.A - 13 yıl Önce

Kilit asmayla olmuyor .İnsanlarla alay mı ediyorsunuz. Betanın elinde anahtar peşinde kepçe kapatıp çıkıyor. Bu kadar da olmaz kardeşim. Ne haliniz varsa görün ey halkım , SİZ ALAY EDİLMEYE alışmşsınız.

HÜSEYİN BODUR...
HÜSEYİN BODUR... - 13 yıl Önce

ŞU ANDA NENİM TORUNUM DAMLA DEDESİ ORMAN EMEKLİSİTURHAN ALTUN DEDESİNİN EVİNDE TAM O ÇÖPLÜĞÜN KARŞISINDA TATİLİNİ GEÇİRİYOR..BURADAN YEMİN EDİYORUM Kİ O ÇÖPLÜK YANIYOR DİYE TELEFON ETSİNLER İSTER AHMET, İSTER MEHMET KİM YAKMIŞ VE YAKTIRMIŞSA GERZEYE HEMEN GELEÇEĞİM...BENİM TORUNUMUN SAĞLIĞI İLE OYNAMAYA VE ORADAKİLERİN EN DEĞERLİ VARLIĞI SAĞLIKLARI İLE OYNANMASINAASLA MÜSADE ETMEYEÇEĞİM...BAŞIM DOLAŞIRSA DOLAŞSIN HİÇDE UMURUMDA DEĞİL ZATEN EMEKLİLİĞİM GELDİDE GEÇTİ BİLE...BENDEN UYARMASI....DEDİM YA OARADA CANIM DUYOR, NİÇE CANLAR OTURUYOR...CAN NE DEMEKTİR ONU BİLENLER BENİM YORUMUMDAN BİRŞEYLER ANLAYANLARDIR....GEREKLİ TETBİ,RLER GEÇDE OLSA ALINMIŞ, BUDA BİR GELİŞMEDİR, DEVAMINI VE OLAYIN CİDDİYETİNİ HERKES KAVRALASIN ELALEMİN GELİRİ KENDİSİNİ BAĞLAR BANA NE HERKES EKMEK YEDİĞİ SOFRAYI TEMİZ TUMALI, ADAMSA DWLİKANLIYSA, ŞEREFLİYSE PİSLEMEMELİ,PİSLEYEMEZDE......SAYGILARIMLA....

banner381
SIRADAKİ HABER