Gerze 1. lige çıkıyor.

Gerze gösterdiği performansla çok yakında 1. ligde oynar.

Gerze 1. lige çıkıyor.

Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokul Yardımlaşma ve Geliştirme Derneği faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Dernek Başkanı Fatih Ergün ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları organizasyonla siyasetçileri ve eğitimcileri bir araya getiriyor.

İlk olarak AKP Sinop Milletvekili Abdurahman Dodurgalı, AKP İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt, AKP İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ile okul yönetiminden Okul Müdürü Bülent Eskici, Müdür Yardımcısı Tuncer Zorlu Ve Gül Kavazak’ın bir araya geldiği toplantıda yüksek okulun sorunları ve gelecek planları masaya yatırıldı.

Çok olumlu ve yapıcı geçen toplantıda Milletvekili Dodurgalı; Kredi Ve Yurtlar Kurumundan yurt için söz alındığını müjdelerken, yurt için yer temini ile ilgili gerekli evrakların düzenlenerek yasal prosedürlerin biran önce başlatmasını okul müdüründen istedi. İlerleyen zamanlarda 4 yıllık fakülte için de girişimlerin yapılacağını söyledi.

Dodurgalı yaptığı konuşmada, 2011 bütçesinde eğitime çok büyük pay ayrıldığını, bu paydan Sinop ve Gerze’nin en iyi şekilde yararlandırılacağını söyledikten sonra “Fatih Ergün ve yönetimindeki kişilerin de büyük katkılarıyla Gerze’nin eğitimde 1. lige oynadığını görüyorum. Bu büyük başarıdır.” dedi.

Dernek pazartesi günü CHP Sinop Milletvekili Engin Altay ile toplantı planlıyor.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
sedat çeşmebaşı
sedat çeşmebaşı - 13 yıl Önce

Gerçekten tebrikler fatih kardeşim ,Bu siyasetcileri , eğitimcileri ve yetkilileri anca bir araya sen getirebilirsin gerçekten eğitim gönüllüsü olduğunu takip etdiğim kadarı ile biliyorum.Uzakta olmama rağmen çalışmalarında başarılar dilerim,tüm gerze senin gibi olsa gerze bir eğitim ve kültür şehri olur.çalışmalarının devamını dilerim

banner381
SIRADAKİ HABER