Yaykıl çöplüğüne kimse dur diyemiyor.

Gerze çöplüğü yine gündemi sarsacak gibi görünüyor.

Yaykıl çöplüğüne kimse dur diyemiyor.
Hiç kimse çekmedi Yaykıl Halkı kadar. Gerze’nin bütün çöpünün evlerinin yanına dökülmesinden geçtiler, her gün yanan kimyasal atıklar bir yana, şimdi de göçüklerle başları dertte.
Haber sitemize gelen bir telefon ihbarı üzerine gittiğimiz Yaykıl çöplüğündeki manzara gerçekten ürkütücü boyutlardaydı. Çöp alanı adeta isyan etmiş, üzerindeki yükü artık kaldıramayacağını haykırıyordu. Meydana gelen göçük metrelerle ifade edilecek kadar büyüktü.
Muhabirimize bu konuda dert yanan vatandaşlar, “Bütün Gerze’nin, fabrikaların pisliğini biz çekmek zorunda değiliz. Birileri artık buna son versin. Toprağımızı, suyumuzu, havamızı kirleten bu illetten artık kurtulmak istiyoruz. Burada bir fabrikanın yöneticisi daha önce ‘bizim ürettiklerimizi insanlar giysi olarak giyiyor’ demişti. Ama biz de onların atıklarının siyah dumanını ciğerlerimize çekiyoruz. İnşaat yapan, hafriyatını buraya döküyor. Günlerdir kamyonlar geldi, gitti. Tonlarca hafriyat boşalttı. Daha önce bu yüzden bir göçük olmuştu. Müdahale ettiler gittiler. Sonrasında uğrayan olmadı ve sonuç ortada. Yetkililer bugün, yarın derken bizi sürekli oyalıyorlar.
Biz de Gerze Gündem olarak sorumlu habercilik bilinciyle olması gerekeni yapıyor ve size bu çirkin görüntüleri yayınlıyoruz.













Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
tam gerzeli
tam gerzeli - 13 yıl Önce

Bir gün gelecek bu çöplük chp teşkilatı,yegep ve osman başkanın başına göçecek .Nerdesiniz ey cevreciler nerdesiniz ,nerdesin osman başkan

yegep cöplüge bakk :)))
yegep cöplüge bakk :))) - 13 yıl Önce

gercekten ..yegep denilen cevreci nasil cevreci ??? insanlarin önce yakın amacları olur sonra uzak amacları olur.. yegep daha yakın amacını gerceklestirememis yakinindaki cevre kirligini göz ardi etmiss uzak amaclar pesindeee ....yegep bu cevre kirliginide sorgulasin ki tarafsiz bi cevreci oldugunu anlayalimm...

KÖYLÜ
KÖYLÜ - 13 yıl Önce

Sayın Yoğurtcu , öncelikle sizi sözünüzde durup yeniden gündeme getirdiğiniz için kutlarım. Başkan tarafından verilen süreler hep oyalama , günü kurtarma taktikleri idi. Tabi bunu benim gibi siz dahil herkes biliyor. ALaçam, Bafradan medet uman yegep çöp rezaletini bir kere olsun ağızlarına almadılar.

yegepi karıştırmayın
yegepi karıştırmayın - 13 yıl Önce

yegep biliyorsunuz açıkladı SADECE TERMİK SANTRELE KARŞI ,diğer çevre felaketleri onları ilgilendirmiyor

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

termik santrale karsı gelen cevreciler ve belediye baskanımız bu rezalate niye care bulmuyorlar...cok yazık....

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

çok haklısın tam Gerzeli biz çevreciyiz diyoruz da nerde bu çöplüğe bir dur diyecek insan ?
artık çıksın yetkili birileri yeter bu doğaya verilen zarar yeter topragın havanın çetiği işkence

bak yegep bak
bak yegep bak - 13 yıl Önce

yegep alacam bafradan medet mi umuyorr :))) dogru 20 kişilik yegep artik careyi alacam bafrada aramaya basladi önce burdaki cevre kirligini gündeme taşısınlar neden yapmiyorlar bunuu sonra da termikle ugrassinlarr

metin
metin - 13 yıl Önce

yorum yazan herkese sözüm özelliklde YEGEP 'e sataşanlara. Niye herşeyi YEGEPten bekliyorsunuz.Hem eleştiryor hemde YEGEP yapsın diyorsunuz.Kaldırın poponuzu sizlerde birşeyler yapın ondan sonra YEGEP 'i eleştirin. OLmaz Siz sadece eleşetirirsiniz. Çünkü sizler ağa başkaları uşak siz söylersiniz onlarda yapar.Hani diyorum YEGEP ciğre sizde kedimisiniz?


banner381
SIRADAKİ HABER