Başarılı sporculara ödül yağdı.

Tekirdağ’da düzenlenen judo müsabakalarında başarılı olan sporcular, hem kaymakamlık, hem de belediye tarafından ödüllendirildiler.

Başarılı sporculara ödül yağdı.

Gerze judo takımından Gazi Mustafa Kemal ilköğretim okulu öğrencilerinden Yavuzalp Demirci, Türkiye judo federasyonunun 8-10 Temmuz tarihlerinde Tekirdağ ilinde düzenlediği minikler Türkiye judo şampiyonasında, 55 kg erkekler kategorisinde Türkiye 2. si olmuştu.

Yine, 6-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenen yıldız judocular ligi terfi müsabakalarında da Atatürk ilköğretim okulu spor kulübü adına katılan bayan judo takımımız [ Habibe Karaman (40kg) Beril Dinç (44 kg) Tuğba Hep (48 kg) Burcu Değirmenci (52kg) Duygu Topal(52kg) ], yaptığı karşılaşmalar neticesinde Türkiye sıralamasında ilk 10 a girmişti.

Başarı alan sporcularımızı, ilçemiz kaymakamı Metin Kubilay saat 10 30 da makamında ödüllendirdi. Türkiye ikincisi Gazi Mustafa Kemal ilköğretim öğrencilerinden Yavuzalp’i büyük altınla ödüllendirirken, diğer yarışmacıları da çeyrek altınla ödüllendirdi. Kubilay sporculara ve antrenörler Orhan ve Özlenen Akpınar’a başarılarının devamı diledi.

Sporcularımız kaymakamlıktan sonra Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın makamında ödüllerini almaya devam ettiler. Belediye Başkanı Belovacıklı, sporcularımıza belediye armalı şapka dağıttıktan sonra, Yavuzalp Demirci’ye maket balıkçı teknesi hediye ettikten sonra ilk 10’a giren sporculara da maket kotra vererek ilçenin ismini tüm Türkiye’ye duyurdukları için teşekkür etti.










































 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram DEMİRCİ
Bayram DEMİRCİ - 13 yıl Önce

İmkansızlıkları imkan yapıp Gerze'mize ve öğrencilerine bu başarıyı kazandıran başta Orhan hocamı ve ona destek veren herkesi kutluyorum. İnşaallah hedef Türkiye birinciliği...

Çakıl Taşı
Çakıl Taşı - 13 yıl Önce

Her biri bir pırlanta olan çocuklarımızı, Gerze'yi temsil etmiş olmalarından ve başarılarından ötürü gözlerinden öpüyor, öğretmenlerini de tebrik ediyorum.

Ve fakat fotoğraflarda bir nokta dikkat çekmektedir ki, değinmeden geçmek istemiyorum. Seçilmişler de, Atanmışlar kadar saygıyı hak etmekte sayın öğretmenlerim. Kaymakan ve Garnizon karşısında gömlek-kravat, Belediye Başkanı karşısında yaka-bağır açık duruş hiç olmamış. Havaların sıcak olduğunu, saygısızlık niyeti içinde olmadığınızı, halk adamı Belediye Başkanımızın da bunu sorun etmeyeceğini bilmekle birlikte; komuoyu karşısına çıkmak, çocuklarımıza örnek olmak, demokrasiyi geliştirmek sorumluluk gerektirir sayın öğretmenlerim.

banner381
SIRADAKİ HABER