Müşterek Eylem Ses Getirdi.

Kesk. ve Kamu-Sen Sendikalarının müştereken yaptıkları basın açıklaması katılım yüksekti.

  Hükümetin kamu çalışanlarına yaptığı ücret zammını yaptıkları basın açıklaması ile protesto eden çalışanlar, saat:12.00’ de Eğitim-Sen önünde toplandılar. Kortej talepleri ile ilgili sloganlar eşliğinde belediye caddesini geçerek 12.30’ da Cumhuriyet Meydanında toplandı.

Kesk’ e bağlı (Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu) Eğitim-Sen ve Kamu-Sen’ e bağlı (Kamu Çalışanları Sendikası)Türk Eğitim Sen’in müştereken yaptıkları basın açıklamasına katılım beklenenin üzerinde oldu.

  Halkımız tarafından da desteklendiği gözlenen basın açıklamasında sendikalar hükümetten sosyal ve ekonomik konulardaki taleplerini dile getirdiler.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2012, 18:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
h.a.
h.a. - 12 yıl Önce

ne oldu şimdiye kadar hükümetin her isteğine evet diyen malum sendika şimdi rant kavgası sebebiyle meydanda. sanmayın sendikanın derde memur falan değil memurun sırtından merdiven tırmanmak yoksa saçma bir şekilde görüşmeler yürütüldüğüne daha önce şahit olundumu. bir sözümde memurlara varsa adeletsizlik yürüyün başka türlü kazancınıza şükür edin yoksa elinizden uçarda peşinden bakakalırsınız. bu arada bende maaşı alt taraflarda olan bir memurum şükrolsun..........

banner381
SIRADAKİ HABER