Ve Gitti!

Özel İdare tarafından il genel meclisi kararıyla verilen greyder geri alındı.

Ve Gitti!

  İl Özel İdaresi tarafından 6 aylık periyotlarda İl Genel Meclisi kararı ile belediyemize verilen greyder geri alındı. Konu ile ilgili olarak gazetemize demeç verin Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı;”son derece eski ve bakımsız olarak aldığımız greyderi belediyenin imkanları ile boyadık, lastiklerini, yürüyüş zincirlerini ve bıçaklarını değiştirerek çalışır hale getirdik. Ve 2 yıl içersinde 12 km. yol açtık. Şimdi ise AKP grubunun İl Genel Meclisine verdiği önerge ile İl Genel Meclisi Kararı ile geri alınmıştır. Yeni bir greyder almamız bütçe imkanları nedeniyle mümkün değil, elimiz kolumuz bağlandı, durumu kamuoyunun takdirlerine sunuyorum” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2012, 13:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
serkan burma
serkan burma - 12 yıl Önce

greyderın gıtmesı ıcın ugrasanlar mutluluktan partı bınalarında halay cekerler ne kadar ayıp bır sey ya osman baskan gerze için canla basla calışıyor bazıları onu engellemek ıcın elınden gelenı yapıyorlar ama nafıle baskan yınede onurlu bır sekılde devam edıyor o bırakmadıkca kımse o koltuktan alamaz yolun acık olsun osman baskan çalışmalarını tum gerze yurekten kutluyor.lutfen bunu yayınlayın sayın yogurtcu..

dilek
dilek - 12 yıl Önce

çalışmalarınızı çekemediler başkanım.yolunuzu nasıl tıkasak diye uğraşıyorlar olsun siz bununda üstesinden gelirsiniz

gerze genç
gerze genç - 12 yıl Önce

ayıp dıyorum ya ayıp artık bu kadarda kara sıyaset yapılmaz greyder geldıgı zaman bız getırdık bız getırdık dıyen ak partı meclıs uyesı cumhur beyle ılce baskanı derhal mudahale etmelı yoksa bu memleketın ekmegını artık helel dıyerek yıyemezler

HASAN Ç
HASAN Ç - 12 yıl Önce

Baskanı cekemeyen akp ilçe teskılatının ısı bu ama nafıle ne kadar engellemeye calışsalar bıle osman baskanı kımse durduramaz destek olacaklarına kostek oluyorlar ayıp ya gerze senınle gurur duyuyor osman baskan yolun acık olsun...

şimşir
şimşir - 12 yıl Önce

greyderin gitmesine hiçde şaşırmadım.akp ye yakışanı yapmışlar.şimdi utanmadan bu işide başardık diye övünürler.takma kafanı başkan siz greyderin yaptığını katoların kepcesiylede yaptıracağınıza eminiz.

banner381
SIRADAKİ HABER