Birinci Yine Gerze’ den,

Matematik Yarışması 2.aşamasında Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretimokulu İl birincisi oldu.

Birinci Yine Gerze’ den,

  Gün geçmiyor ki çocuklarımız yeni bir başarıya daha imza atmasın, onların bu başarıları aileleri, öğretmenleri ve ilçemizi gururlandırıyor, onurlandırıyor. Başarı bu kez de matematik dalında geldi.

  Sinop İl’ i İlköğretim okulları arası matematik yarışması 2. etabı 22.05.2012 Saat:14.00’ de ilçemiz Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinde;

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Saim Yıldız, İl Milli Eğitim Md.Y.Muhsin Şentürk, İlçe Milli Eğitim Md.Ahmet Genç,ilçemiz avukatlarından Kadir Olgunsoy,  okulların müdürleri,öğretmenleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Şehit N.S.A.Lisesi matematik kulübü ve rehber öğretmenleri Ayhan Dönmez’ in hazırladığı 2.aşama matematik yarışması okul öğretmenlerinden Naci Uğurlu’ nun sunum ve yönetiminde başladı. Saat 16.00’ da sona eren yarışmada;

1. Sevgi İdil Budak ve Simge Dönmez’ in temsil ettiği ilçemiz Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulu 130 puan,

2. 110 puanla Boyabat Yaşar Topçu YİBOkulu,

3. 100 puankla Sinop Atatürk İlköğretim Okulu,

4. 90 puanla Sinop İstiklal ilköğretim okulu oldu.

Ödül töreninden evvel İlçemizi Düzce İl’ inde yapılan yapılan Sevdamız Türkçemiz halk müziği yarışmasında başarı ile temsil ederek birinciliği paylaşan Yağmur Su Ünal’ ın okul müdür yardımcısı Semih Pekcanlar’ ın sazı eşliğinde sunduğu türk halk müziği konseri izleyenlerce büyük beğeni topladı ve alkış aldı.

Ödül töreninde,1.lik ödülünü İl Milli Eğitim Müd. Mehmet Emin Akkurt

2.lik ödülünü Belediye Başkanı Osman Belovacıklı

3.lük ödülünü İl Milli Eğitim Müdl. Teftiş Kurulu Başkanı Saim Yıldız verdiler.
































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2012, 08:44
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER