Karadenizde bir ilk.

İlk defa Karadenizde çini işlemeciliği Gerze’de faaliyet gösterdi.

  Yaklaşık altı aydır çini işlemeciliği üzerine faaliyet gösteren Eyusa Sanat Evine Gerze Kaymakamı Metin Kubilay eşi Fusun Kubilay, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve Halk Eğitim Müdürü Şükrü Dikici ziyarette bulundu.

  Eyusa Sanat Evi sahibi Sacide Dönmez ziyaretçilere yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek atölyeyi gezdirdi. Dönmez Gerze Halk Eğitim Merkezi ile birlikte eğitim çalışması yaparak, bu işe merak duyan insanlara çini işlemeciliği ve seramik biçimlendirme eğitimi verildiğini, bu çalışmaların yanında müşterilerimize toptan ve perakende satış, Kişilere özel tasarımlarla çini ürünler, Kurum ve kuruluşlara, şirketlere, sosyal toplum kuruluşlarına, derneklere plaket çalışmaları, promosyon ürün çalışmaları özel çalışmalar yapıldığını anlattı.

  Gerze Halk Eğitim Müdürü Şükrü Dikici Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’a “sizinle çalışmak bir onurdur” yazılı çini işlemeli tabak ,Eyusa Sanat Evi sahibi Sacide Dönmez’de Gerze Halk Eğitim Merkezi logolu çini işlemeli tabak hediye etti. Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’da yapılan çalışmalar adına Sacide Dönmez’i Başarı belgesi ile ödüllendirdi.




























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2012, 08:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
METİN OKTAY FINDIK
METİN OKTAY FINDIK - 12 yıl Önce

zerre kadar bile olsa hayata değer katanlarin emeklerine sağlik; allah yardimciniz olsun.

bayram karakaş
bayram karakaş - 12 yıl Önce

emeğinize sağlık.emeği geçenlerden allah razı olsun.

banner381
SIRADAKİ HABER