Engin Altay’dan esnafa destek.

CHP milletvekili adayı Engin Altay 03 Mayıs 2011 Salı günü Gerze’deydi.

Engin Altay’dan esnafa destek.
Seçim çalışmaları çerçevesinde Gerze’ye gelen CHP Sinop birinci sıra milletvekili adayı Engin Altay, CHP ilçe teşkilatıyla birlikte küçük sanayi sitesindeki esnafı tek tek dolaştı.
Esnafla kısa sohbetler yaparak sorunlarını dinleyen Altay, partisinin seçim beyannamesini anlatarak CHP’nin esnafa vereceği destekleri tek tek anlattı.
CHP milletvekili adayı Engin Altay, “Vatandaşların çoğunda hep aynı yakınmalar var. Her dönem biz daha iyi hizmet için varız diyen adayların, son iki dönemde hükümet programının dışında hiçbir hizmetini görmedik.” Dedi.
Engin Altay, “Her seçim döneminde adaylarını değiştiriyorlar. Her yeni adayın da her defasında bizler hizmet için varız demesi, daha önceki vekillerin icraatlarını düşündüğümüzde kafamızı karıştırıyor.” diyen vatandaşa verdiği yanıtta, partisinin iktidar olmasıyla geçmişteki eksikliklerin gidereceği sözünü verdi.
Kendisinin her zaman esnafın yanında olacağını söyleyen Altay daha sonra Barbaros Motor’u, Tutkunlar Petrol’u, bulvar ve okullar caddesindeki sokaktaki esnafı ziyaret ettikten sonra İlçemizden ayrıldı.















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
ziyaret
ziyaret - 13 yıl Önce

secim zamani yaa ..ziyaret ederek destek verdiklerini sanan vekiller secim akşamı destek leri alip ankaraya giderler ve bir daha ki secimde tekrar ziyarete gelirler.... hic oy veresim yokkk :))

banner381
SIRADAKİ HABER