İlknur Kara Tutanağını Aldı

CHP Gerze İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen İlknur Kara tutanağını aldı.

İlknur Kara Tutanağını Aldı

04 Aralık 2015 tarihinde yapılan CHP Gerze İlçesi Olağan Kongresinde yapılan seçimde yeniden aday olduğu Gerze CHP İlçe Başkanlığı görevine, her iki adayın da eşit oy alması sonucu, İlçe Seçim Kurulunca yapılan kura çekimi neticesinde belirlenen süreç sonunda kurayı kazanan CHP Gerze İlçe Başkanı Emine İlknur Kara, Gerze İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından tutanağını alarak 3. dönemdeki görevine resmen başladı.

Yeniden başkan olması ile ilgili süreci değerlendiren Kara yaptığı kısa açıklamada; “ Gerze tarihinde eşine ender rastlanan, belki de bir ilke imza atılan bir seçim süreci ve sonucu yaşadık. Sonuç ne olursa olsun kazananı kesinlikle partimiz CHP olmuştur. Bu süreçte şahsıma desteklerini bir an olsun etmeyen her kademedeki CHP’lilere sonsuz teşekkürler ediyorum. Teşkilat çalışanlarımızla birlikte, kaldığımız yerden, daha büyük bir azim ve kararlılıkla partimizi layık olduğu yere taşımanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 11:51

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

helal olsun sana herşeye ve herkese rağmen kazandın...

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

bende aşağida yorum yazarak her şeyi̇ bi̇r kaç cümleyle anlatan gerzeli̇ rumuzlu artik beymi̇di̇r,bayanmi bi̇lmi̇yorum ama ona katiliyorum...i̇şi̇ni̇z gerçektende zormuş..bu ;;medeni̇ bi̇r yarişdan zi̇yade adeta bi̇r terti̇p gi̇bi̇ bi̇r seci̇mmi̇ş..ablasini si̇zi̇ tebri̇k edi̇yorum..bütün tapulari yikmişsin maşAllah...saygilar sunuyor,başarilar di̇li̇yorum..!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER